home to blog Uite ca se poate, de la Baneasa la Unirii in 15 minute

Uite ca se poate, de la Baneasa la Unirii in 15 minute

Am reusit in seara asta o performanta demna de pusa pe blog 15 minute de la Baneasa de la primul pod pana la Unirii. Pe culoarul unic, dar si pe langa, in functie de zone.

Pana cand s-a prins Anca cum se porneste camera video, am pierdut vreo 2 minute, in schimb fiind protejati de delimitatoarele benzilor, am avut cum sa merg linistit.

Un fisier de 15 minute, ce poate parea plictisitor, cu gropi, cu imagine miscata si cu momente fara focus, dar e brut pentru a dovedi ca se poate. Bineintels, ori e duminica noaptea ori lumea s-a speriat de fapt si au evitat sa iasa cu masinile pe strada.
Cat despre viteza, am stat sub 60 km/h doar la stop 🙂

De data asta nu m-am mai intalnit cu Someone, ma intalnisem cu el mai devreme 🙂 Dar e bine, cel putin stiu ca nu-s singur in trafic 🙂

7 thoughts on “Uite ca se poate, de la Baneasa la Unirii in 15 minute

  1. 1 conduci ca un melc
    2 banuiesc ca mi ai luat locul de parcare … again
    3 daca o luai pe culoarul din mijloc ajugeai mult mai repede, shi prin pasaj nu pe langa ( vineri seara am facut in jur de 11 minute de la pornirea motorului pana cand am scos cheia din contact )( baneasa tineretului )
    4 ascultai deea / vibe shi te iertam
    5 filmeaza shi pe 1 aprilie sa te vedem atunci !!!

  2. Ştii ce cred? Cred că jdemiile de poliţişti de pe marginea drumului au consemn să-l oprească doar pe bin Laden, că altfel nu-mi explic cum, de o săptămână încoace, trec noaptea vâjâind pe lângă ei cu 120 şi nici nu mă bagă-n seamă 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: