home to blog Tzaranul de mall

Tzaranul de mall

Scriu astea pentru ca sunt evenimente ce se intampla rar si merita mentionate ca pe niste experiente foarte interesante.

Am fost aseara in mall la Baneasa. M-am chinuit ceva sa imi fac loc printre Q7-uri, lexusuri si alte Porsche-uri parcate pe cate doua locuri. E bine mi-am zis lumea e frumoasa. Am intrat inauntru full, asta in timp ce restul mall-urilor din oras sunt pustii. Eh, dar nu full de oricine, tarani veniti din spania cu geaca armani  sau bluza de trening adidas ce stateau pe banci, vedete de televiziune ce se plimbau la bratz cu dulapuri cu ceafa groasa si chelie si o groaza de pitziponci si pitzipoance care mai de care mai dichisite.

In schimb taranul de mall se baga in fata la burger king ca sa ceara o sticla de apa plata. Ca e greu sa astepti dupa persoana din fata ta. Taranul de mall se baga in fata la burger king ca sa ceara doua cafele, care sunt la fel de proaste ca peste tot, ca e lene sa mai stea doua minute sa astepte, iar atunci cand ii comentezi se uita in alta parte si se face ca nu aude.

E bine, tara asta prospera se darama pe prostia multora. Ce? Noi sa ne gandim la viitor? Nu, pentru noi, aici si acum, maine nu conteaza, ne descurcam noi cumva.

Si parca am impresia ca ne comportam acum la fel ca inainte, pe vremea lui Stefan, cand parjoleam pamantul in fata turcilor. Acum nu mai vine nimeni, dar noi tot parjolim de parca nu ne intereseaza ce se intampla maine, ce vine dupa noi.

Asta pentru ca tot am auzit de campania lui Guerrilla. In acelasi ton si Anca cu taranul de autrostrada.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Tzaranul de mall

  1. Piticule, nu stiu unde-ai fost tu, dar ieri dupa masa am fost si eu acolo si n-am vazut nimic din ce-ai scris tu in al doilea paragraf.

  2. Io nu stiu unde ai vazut tu mallurile din Bucuresti goale! Sunt destul de pline la orice ora si in oricare zi a saptamanii.

    Taranii de mall sunt aceiasi tarani pe care ii intalnim peste tot in mizeria asta de Bucuresti. Sunt satul de ei pana peste cap. Problema e ca astia se inmultesc pe zi ce trece.

  3. Si de ce ziceai ca te-ai dus la mallu` ala ? Sa maninci ceva de la Buger King? Nu vad diferenta intre tine si al` de cerea apa plata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: