home to blog TWITTER revolutioneaza marketingul

TWITTER revolutioneaza marketingul

Mai nou dupa ce va termina de revolutionat comunicarea dintre companii si public dupa ce va fi invatat companiile sa se prezinte pe internet si sa raspunda cererilor publicului in timp real, twitter va trece la nivelul urmator.

Nivelul urmator nu se rezuma decat la bani, de la monetizare la efectuarea platilor. Drept urmare au conceput deja un device care va face platile mai usoare pe internet.

Intr-un interviu pentru CNN Jack Dorsey prezinta ce face twitter acum, la ce poate fi folosita platforma de socializare si comunicare, dar si planurile pentru viitor. Urmariti clipul, este interesant!

10 thoughts on “TWITTER revolutioneaza marketingul

  1. Da, e interesant dar jucaria aia cubica (card reader-ul) nu este cel mai ergonomica alegere. Daca se va ajunge la integrarea ei in device-uri (din fabrica) atunci va fi ceva chiar util.

  2. S-ar putea sa mearga, insa au mai incercat si altii asa ceva si nu au avut succes.
    De fapt, incearca sa devina un fel de PayPal.

  3. Dupa ce s-a consumat in liniste etapa cu frunzulica urmeaza acuma sa intre in functiune o masinarie de tocat cei 75 milioane de euro. Banii vor ajunge in buzunarele care trebuie Aceasta este o forma mascata de a subventiona diverse posturi de televiziune a unor tari privilegiate a uniunii. Ministerul turismului ar putea sa ii strice jocul, si sa faca in mod legal ca bani sa intre in buzunarele romanilor.

  4. Da, se vorbea de ceva vreme de treaba asta şi personal mi se pare destul de faină. Zicea apophys mai sus că încearcă să devină un fel de PayPal. Da şi nu! La fel ca PayPal, încearcă să facă mai uşoare plăţile, însă PayPal e pentru online, iar Square e pentru viaţa de zi cu zi.

    Ca întotdeauna, există şanse să meargă sau să nu meargă. E un risc pe care şi l-a asumat şi merită felicitat cel puţin pentru asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.