home to blog twitter gratis pe vodafone?

twitter gratis pe vodafone?

Vodafone are o chestie foarte tare. Se numeste Vodafone Live! Cunosc portalul asta inca de la inceput si la vremea aia am fost unul dintre primii care s-au bucurat de facilitatile lui.

Vodafone live se comporta intr-un fel ca un cache proxy, astfel incat traficul intern este gratuit. Pe langa serviciile din portalul ce se afla la indemana pe vodafone live mai aduce si niste continut extern gratuit, cum ar fi hi5 sau stirile CNN.

Si totusi de ce nu fac acelasi lucru si pentru twitter? Cum ar fi ca traficul twtter sa fie folosit prin vodafone live? Nu cumva ar creste numarul de abonati? Nu cumva ar creste traficul pe vodafone live? Nu cumva ar facilita comunicarea pe twitter?  Ia sa vedem s-a facut vreun studiu in acest sens, ca de cativa ani incoace e ceva timp nu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “twitter gratis pe vodafone?

  1. asa si daca vrei sa iesi cu amicul la o bere ii dai mesaj pe twiter (un an intreg)…….nu il mai suni, corect ? te-ai prins nu ? e grele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.