home to blog TVR, televiziunea nationala controlata politic, incearca sa isi spele pacatele

TVR, televiziunea nationala controlata politic, incearca sa isi spele pacatele

Dupa ce TVR, televiziunea nationala nu a transmis protestele publice din toata tara, dinainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Dupa ce TVR a fost acuzata ca este controlata politic si ca nu are curaj sa se implice in viata politica si sociala si ca nu are curaj sa ia atitudine vine acum sa ne prezinte un reportaj … facut pe branci, cu oamenii de la #unitisalvam.

Teoretic, prin reportajul asta TVR va vrea sa creada ca si-a spalat pacatele si ca e o televiziune independenta. Dar stiti care e singurul pacat al televiziunii nationale. Este o televiziune controlata politic, din cauza caruia nu mai are pic de audienta si pentru ca are bani de la buget si nu are un departament de marketing sau targeturi de vanzari de publicitate doar stie sa suga bani si nu sa produca programe de televiziune de calitate. De asta nu se uita nimeni la TVR, de asta nimeni nu va urmari reportajul asta, desi eu ii fac promo.

Pacat TVR. Reportaj facut din banii publici, care nu va exista decat o singura data pe aer la televiziunea romana si care nu se va vedea pe internet dupa aceea.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “TVR, televiziunea nationala controlata politic, incearca sa isi spele pacatele

 1. considerand existenta unei televiziuni ca antena 3, care e cea mai partizana pesedista si manipulatoare fabrica de jeg, argumentul tau e invalid.
  nu are nici o legatura lipsa audientei cu faptul ca o televiziune e de partid. La fel ca antena 3…si RTV e televiziune de partid si totusi are audienta. Digi 24 sunt cei mai profesionisti si au audienta cea mai slaba dintre toate.
  oricum o televiziune publica nu ar trebui sa aiba ca scop audienta. Si sa vad eu televiziunea din romania care face profit din publicitate. Sa fim seriosi. Cum pleaca sponsorul din spatele uneia…cum intra in faliment.

 2. Ce vorbesti? Se uita lumea,pe rupte la tvr!! In special la emisiunea lui Dinescu,aia cu pulitica si delicatesuri,se uita si saliveaza si canta impreuna cu taraful!!Si injura pe Tanase si pe bucatarul Dinescu! Buna emisiune si facuta gratis!!(sau retribuita din cotizatia noastra?)

 3. Am început proiectul ăsta de aproape un an, deci nu a fost făcut “pe brânci”, eventual după alegeri, așa cum îți imaginezi. A fost inițiativa mea, ca jurnalist al serviciului public de televiziune, nu a vreunui conducător care ar fi vrut să spele oarece păcate. Despre TVR ca instituție și păcatele sale putem vorbi ore în șir, am și eu nemulțumirile mele, dar am vrut să menționez lucrurile astea din respect pentru oamenii care au muncit cu pasiune și nu la ordine pentru realizarea acestui proiect.
  Câțiva oameni totuși l-au urmărit sâmbătă seara, încă câțiva duminică după-amiaza, când a fost redifuzat. A, și încă câțiva pe internet, după aceea. Deocamdată se vede și se va vedea și pe internet, dacă va dispărea nu e problemă, am câteva cópii care se pot uploada pe undeva 😉
  http://www.tvrplus.ro/editie-dupa-25-de-ani-282807
  P.S.: Mulțumesc pentru promovare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.