home to blog Turnul de 20.000 de euro

Turnul de 20.000 de euro

Pepsi a zis ca da 20.000 de euro pentru realizarea unui proiect care sa faca sa zambeasca oamenii din jur. Un proiect pentru comunitate, care sa ajute in vreun fel comunitatea.

Niste baieti din Iasi au zis ca au un turn de apa, vechi si parasit, langa o pasarela pietonala care face legatura intre doua cartiere ale orasului. Zona intens circulata de altfel. Povestea turnului o vedeti aici. Si pe povestea asta Pepsi da 20.000 de euro, ca sa faca turnul ala frumos si atragator pentru oameni.

Toate sunt bune si frumoase si felicitari pentru premiu. Insa eu vad acum doua probleme. Prima ar fi al cui e turnul, ca nu e de capul lui in lumea asta. Si daca propietarul turnului le da voie astora care au castigat proiectul sa il amenajeze asa cum vor ei. Si daca il amenajeaza, cine reface si pasarela aia? Sa ne asteptam la asta de la primarie? Nu cred.

Si a doua problema, cand va fi gata turnul asta? Pentru ca daca nu il vad gata in doua luni, atunci … oarecum de ce mai vor sa il faca? Stiu, sunt rautacios … sau nu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Turnul de 20.000 de euro

 1. Tu te informezi de obicei, probabil ca ai scris postul la repezeala si de-aia ai avut cele doua scapari…
  So:
  a) cei care au propus proiectul au deja autorizarea proprietarului turnului (CFR), au si anexat-o la dosarul cu care au venit la prezentare;
  b) inaugurarea investitiei este anuntata pe 18 feb 2012.

  😉

  1. pai da … ca asta n-au specificat in pagina lor … ca baaa avem aprobarea de la CFR sa facem chestii cu ala votati-ne 🙂

   hai ca februarie e colea. 🙂

 2. @cristi Turnul este in proprietatea CFR de la care avem acord scris pt implementare. Urmeaza sa obtinem autorizatie de la Primarie si te invit pe 18 februarie la inugurare. Multumesc pentru sustinere

 3. Ar pica bine un update la post cu informatiile date de Cabral 🙂 Multi din sala au spus ca ideea asta e cea mai buna si ca merita implementata. Eu sper sa auzim de ea nu numai la inaugurare, ci si atunci cand turnul chiar va deveni un centru cultural, civic, nu doar o ‘bombonica’ intr-un cartier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.