home to blog Turism de la 15 euro pe noapte

Turism de la 15 euro pe noapte

Iata de ce Bulgaria reuseste sa atraga mai multi turisti decat Romania. La ei se aplica solutia cu mai ieftin, inseamna mai multi clienti, inseamna vanzari mai mari, inseamna profit mai mare.

In pensiunea de tip hotel  in care am stat in week-end, camera incepea de la 15 euro pe noapte, ajungandu-se la 29 de euro pe noapte in regim all inclusive (3 mese pe zi + bautura) in apartamente. Si stau sa ma gandesc, daca la ei 20 de oameni pot petrece un sfarsit de saptamana cu 600 de euro. La noi acelasi lucru se intampla in doi – trei oameni.

Si acum cine are de castigat? Ei ca au mai multi turisti sau noi, ca suntem fraieri, prosti si scumpi?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Turism de la 15 euro pe noapte

  1. Asa e romanul, cand vede ca are cativa turisti, in loc sa scada preturile, el le mareste, si le mareste, si le mareste, ca asa crede el ca face bani mai multi!

  2. naiba stie unde am fost, la ruse prima la stanga pana in podul mare, dupa care la stanga pe soseaua aia … si am ajuns … dupa 18 kilometri 😉

    Bai unde am fost in bulgaria? 🙂

  3. Românul face turism pe principiul: l-am prins, l-am f***t, apoi nu mă mai interesează că mai vine la mine. Acum i-am luat banii, să fie sănătos.

  4. Pai asa e romanul . Am fost anul trecut sa vizitez faimoasele pesteri din Cehia, la Blansko. Am ajuns mai dimineata ca abia imi luasem masina si aveam chef de colindat cu nevasta. Am oprit la hotel, pana sa urcam spre pesteri, si am comandat 2 cafele. Dupa ce am savurat cafeluta , m’am dus sa platesc. Tipul de acolo mi’a zambit si mi’a zis ca nu ma costa nimic ca oricum se servea micul dejun la restaurant . No comments !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: