home to blog Tu ce faci cu telefonul?

Tu ce faci cu telefonul?

Am gasit in contul meu de utilizator diverse rapoarte cu ce fac cu telefonul meu. Asa am descoperit ca vorbesc foarte mult la telefon pana in ora 12, in fiecare zi, iar apoi pana la 6 seara. Dupa ora 6,  graficele sunt nesemnificative. In schimb consumul de date a depasit traficul de mesaje scrise.

Cred ca ar fi fost si mai mare, daca inregistra si wireless-ul. Pentru ca intr-o luna, pe wireless am transferat aproape un giga, iar pe 3G cei 250 de mega alocati si terminati inaintea lunii.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Tu ce faci cu telefonul?

  1. Momentan, neavand un smartphone, il folosesc pentru vorbit, sms-uri, si internet, dar daca mi-as lua, sigur l-as folosi, pe langa cele enenumerate mai sus, si descarcat, stat pe retele de socializare!

  2. La un telefon presupun ca fac si eu ce face toata lumea, vorbesc. Nu am un telefon sofisticat sa imi trebuiasca wireless sau camere super performante, am camera video pentru asta. Iar pentru internet, am un laptop. Deci, unui smartphone nu ii vad rostul, prea scump, greu accesebil etc. Nu e pe placul meu.

  3. Dacă sunt în ţară aproape că nu mă ţine bateria o zi pentru că pe lângă că vorbesc mult sunt tot timpul pe Wi-Fi sau 3G, ultimele două fiind într-un procent mai mare decât prima:) Skype se pune ca şi convorbire?:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: