home to blog Tu carui cersetor ii dai bani?

Tu carui cersetor ii dai bani?

Ati vazut filmul Filantropica? Daca nu cautati-l pe siteurile de specialitate, ca se mai poate vedea la un euro. Daca l-ati vazut sper ca v-a intrat ceva in cap si ca nu mai dati bani cersetorilor. Nu de alta, dar eu cred ca persoanele care chiar au nevoie de bani, ajutor si altele nu se duc la metrou sa cerseasca. Acolo se duc persoanele de genul asta.

 

Sau da, asta e cazul fericit, in care omul sta bine sanatos si cerseste, nu e nevoie sa ii vina nimeni sa ii rupa o mana, un picior si sa-l trimita la cersit. Dar mai stii? Si atunci de ce sa le dai bani alora care cersesc daca asa alimentezi o mafie?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 thoughts on “Tu carui cersetor ii dai bani?

 1. 1.sa dea D-zeu sa ramana fara picior cu adevarat sa vada ce inseamna chestia asta
  2.nu dau bani la cersetori nici babe nici mosi nici copii nimic.sa se duca in plm la munca sa care lazi si cartoane, este mai usor sa intinzi mana decat sa rogi pe cineva sa iti dea de munca, chit ca maturi in fata magazinului si pentru serviciul ala iti iese de o paine.sunt prea multe clanuri ce au cersetori la strada iar bani fac destui.
  3. sa se deschida cantine pentru cei flamanzi daca tot vor sa-i ajute… sa ii i-a pe camp si sa le dea o lingura de mancare sa ii scoata la voluntariat etc… solutii sunt dar practica ne omoara

  1. Ai dreptate, am vazut filmul filantropica cu ani in urma si pot spune ca este realitatea cruda, am vazut cersetori pe strada care in loc sa astepte sa li se dea un ban puneau mana si furau portmoneul daca victima era o batrana miloasa.

   Din punctul meu de vedere legile sunt prea blande in tara noastra din cauza asta si cersetoria este in floare.

   Eu nu dau bani cersetorilor de mult timp, practic filmul Filantropica m-a determinat sa nu le mai dau. Merita sa fie vazut.

 2. Acum ceva ani, cand eram mai tanar si mai naiv/prost/impulsiv, eram intr-un accelerat din ala compartimentat. Trnul era “full” asa ca stateam pe culoar, la capat de compartiment, printre multi altii si bagaje. Un baietas din asta se tara pe fund prin aglomeratia aia si cersea pe motiv ca nu poate sa mearga. Cand a ajuns la capat de compartiment a ridicat picioarele si a deschis usile cu ele. Enervat de faptul ca ne sufocam acolo si asta se tara peste pantofii si bagajele mele, cand am vazut ca poate dschide usile cu picioarele i-am spus sa se ridice. Pentru ca a spus ca nu poate merge i-am dat un sut in dos. A sarit in picioare ca ars. Norocul meu a fost ca la asta a mers si s-a ridicat. Deja se gasisera destui care sa ma apostrofeze si sa-i planga de mila…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.