home to blog Trusa medicala si stingator pentru masina?

Trusa medicala si stingator pentru masina?

Acum trei ani era o lege (de fapt ea inca este, dar nu mai sunt controale),  prin care orice conducator auto era obligat sa aiba in masina magnificul triunghi reflectorizant, un stingator (micul pompier ala) si o trusa medicala. Sincer sa va zic anul asta mi-am dat seama ca ale mele au deja 3 ani. Adica au expirat de vreo doi ani. Asa incat urmeaza intrebare:

[poll id=”65″]

 

Partea nasoala e ca daca tot mi-am dat seama ca nu mai am, am zis sa-mi si cumpar. Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca nu gasesc. Adica in benzinarii nu se gasesc, nici stingatoare si nici truse medicale. Am incercat sa gasesc atat pe autostrada, cat si in oras. Voi ati gasit? Daca da, unde? Nu stiu de supermarketuri ca acolo ajung asa de rar incat nici nu gasesc raionul de chestii auto. Si sincer, chiar as vrea sa-mi mai iau, asa ca sa arunc banii pe fereastra, chiar daca n-am ce face cu ele.

Deci, unde se pot gasi truse medicale si stingatoare pentru masina? Voi de unde ati luat?

Apropo, care e pedeapsa pentru asa ceva?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

21 thoughts on “Trusa medicala si stingator pentru masina?

  1. Intr-adevar, legea obliga sa ai trusa medicala, triunghiuri reflectorizante si stingator, omologate.
    Se gasesc la toate supermarketurile: Cora, Carrefour, Kaufland, etc. Sunt omologate si sunt in general mai ieftine decat la magazinele cu piese auto sau service. Ai de asemenea posibilitatea sa alegi din mai multe oferte.
    Cat despre control, de cand am masina nu m-a intrebat nimeni de la rutiera vreodata de asa ceva. Doar cand se face ITP-ul trebuie sa ai grije sa fie in termenul de valabilitate, altfel te trimite sa cumperi altele (mi s-a intamplat odata cand am uitat sa verific).

  2. Daca ai nevoie de stingator de incendiu sau de trusa medicala te asteptam cu cele mai bune preturi si livrare rapida. De asemeni aici gasesti si kit-uri de inlocurie pentru truse medicale fixe de intreprindere si toata gama de stingatoare de incendiu si accesorii PSI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.