home to blog Trotuarele se curata singure

Trotuarele se curata singure

Pentru ca de doua zile lumea se plange cum nu s-a plans niciodata ca sunt locuri de parcare si trotuare pline de zapada, iar televiziunile si presa le tin isonul, vis a vis de poza de mai devreme, am sa va comunic un singur lucru.

Trotuarele tin de fiecare cetatean, asociatie de propietari, propietar de casa sa fie curatate.

Asa incat, daca alunecati pe gheata nu injurati primaria, ci administratorul blocului in fata caruia ati cazut, vecinul de la 5 care arunca zapada in strada in loc sa o puna pe spatiul verde si asa mai deaprte.
Acestea fiind zise, s-a terminat iarna, sa ne umplem de namol. Ah, vin inundatiile. I-auzi, minune!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Trotuarele se curata singure

  1. Ieri seara pe la 21:00 eram la lopata in fata blocului alaturi de inca 7-8 persoane.Am deszapezit inclusiv straduta pana la bulevard pentru ca nu se putea circula pe ea…Totul pe acordul injuraturilor venite de la balcoanele cetatenilor indignati ca facem mormane de zapada pe “spatiul verde” 😐

  2. Nu inteleg cum din 200 de apartamente unde exista macar 100 de proprietari de masini nu vezi decat 2-3 cu lopeti care incearca sa faca ceva. Restul de 97-98 de puturosi, nesimtiti etc stau si fac scandal sau se dau de ceasul mortii ca nimeni nu face nimic.

    Stradutele dintre blocuri ar trebui sa fie impecabile la cate “maini vrednice” de lucru exista.

    Toti stau si asteapta sa vina altcineva sa face ceea ce moral si civi ei ar trebui sa faca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.