home to blog Troieni noi

Troieni noi

Vreau sa stiu si eu cum se face un virusel din asta de messenger ca vad ca e la moda.

Nu de alta dar parca mi-ar place si mie niste reclama din asta, de vad ca se duce peste tot. Si sa nu dati click pe siteul ala. Asta e de evitat, dar si toate mesaejele venite de la cunoscuti de pe messenger fara o instiintare in prealabil.

Da chiar, voi mai raspundeti, urmariti mass-urile?

8 thoughts on “Troieni noi

  1. Niciodata nu mi-am luat plasa la astfel de link-uri.De multe ori verificam in google ce se scrie despre acel site.Asa am facut si nu am luat niciodata troieni.

  2. Nu stiu cum se face virusul, in schimb stiu ca poti da click dreapta pe avatar si bifa large image astfel incat sa fie cat de cat simetric cu cel al persoanei cu care vorbesti. Arata mult mai bine asa, crede-ma.

  3. trebuie sa fii nihasa sa dai click pe asemenea linkuri. eu de exemplu ii stiu personal pe toti cei din lista de messenger, nu as da click niciodata pe asa ceva, pentru ca stiu ca nihasa nu da asemenea spamuri

  4. Dau click numai pe site-uri cunoscute sau site-uri primite de la cunoscuti.Cunosc persoane care intrau pe site-uri virusate si downloadau un executabil, apoi il mai si lansau.Pe site scria “super poze cu tine, downloadeaza aceasta arhiva.exe”.
    Site-ul fazepenale nu cred ca are vreo problema.

  5. am patit si eu la fel la inceput primeam si eu pe yahoo mess reclame sau gen nume.exe fie de la cunoscuti fie de la necunoscuti dar mam desteptat si eu si mam documentat pe net si de multe ori ma riscam in mod intentionat dar ce faceam eu sa fiu cit se poate de serios si nu ma pierdeam cu firea sa va dau un exemplu: vorbeam cu “dan” pe mess si imi trimite un link(chiar daca nu era virusat) si il lasam sa creada ca mia virusat calcu si il faceam sa creada ca el este vinovatul dar pina la urma iam spus ca a fost o farsa si iam dat un exemplu cu buna credinta sa nu puie botul la tot felul de reclame pe mess sau pe net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: