home to blog Trimite flori de la metrou

Trimite flori de la metrou

Am comandat anul asta un buchet de flori printr-o florarile online. Mi se pare mai logic si mai normal sa trimiti florile printr-un serviciu de genul asta, atat timp cat toata ziua stam sa ne ascundem in spatele unor monitoare. Sau mai mult, atat timp cat nu avem curajul sa interactionam cu buchetul de flori in mana.

Va amintiti cand ati luat flori pentru o fata ultima data? Si momentul ala a fost cumva la liceu?

Si nu stiu de ce am impresia ca s-a pierdut obiceiul ala sa avem flori proaspete la birou sau acasa. Asta pentru ca poate avem birouri climatizate nu? Sau de ce sa te plangi ca florile costa mult.

Mi se pare super tare ideea Vodafone de a face o florarie in piata de metrou Victoriei. Florarie online, digitala, exclusiv online. Ca nu te duci sa iei florile de acolo. De acolo doar le comanzi. Iar ele ajung acolo unde trebuie, atunci cand trebuie. Si culmea, concureaza cu florariile clasice. Adica 7 euro pentru o floare, mi se pare ca e putin chiar mai ieftin decat florariile alea ce vand vestejituri la colt de strada.

Si daca nu ajungeti la metrou, florariadigitala.ro va ofera solutia.

Acum, cine-mi ia si mie o floare?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Trimite flori de la metrou

  1. Eu imi cumpar mereu flori… Ce-i drept, de putine ori se intampla sa le iau de la florarie. De obicei le cumpar de la piata, unde sunt mereu proaspete, frumoase si ieftine. Insa o sa-i dau linkul prietenului meu. :))

  2. acum sincer ca e cam scump fata de florarie normala… orice florarie online e mai scumpa decat o floararie normala. in reste magazinul asta vodafone e de fapt a marketing stunt ca nu se ocupa ei… ei doar il promoveaza. in acelasi timp de n ori am comandat online pentru ca pur si simplu n-am timp sa umblu dupa flori si cu florile la destinatie…

    1. Cum nu ai timp sa cumperi un buchet? sunt peste tot, la orice colt de strada. Apoi, tocmai umblatul “dupa flori si cu florile la destinatie” le da valoare, nu comandatul unui buchet online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.