home news Trenuri clasa 1 moldoveneasca

Trenuri clasa 1 moldoveneasca

Daca voi va speriati de vremea din Bucuresti si ziceti ca exageram,

tren

Cam asa arata trenurile ce vin din moldova, la Clasa 1. Deci moldovenii sunt si mai nenorociti nefericiti   ghinionisti .

Intr-un reportaj fulminant semnat subiectiv.ro

Acuma intelegi de ce nu vreau sa merg cu trenul la munte? Cu avionul pana la iasi btw era doar 90 de lei zborul. (parca si dus intors ).

22 thoughts on “Trenuri clasa 1 moldoveneasca

 1. Ba ce va cacati atat pe voi. Eu traiesc in Iasi de cand ma stiu si nu ma simt deloc din ce a zis Piticu.

  Recunosc ca in Iasi exista foarte multi tarani veniti la oras care isi acopera monitorul si televizorul cu mileuri, inchid centrala ca sa nu consume curent si scot din priza frigiderul pe timp de iarna.

  Piticu, ai fost slaban ca ai dat edit!

 2. Conditiile descrise de tine sunt chiar nasoale. Din cate stiu, se pot cere banii inapoi pe bilet in anumite conditii (intarzieri mari sau alte evenimente). Sunt curios daca se si dau…

 3. Eu nu cred ca tot moldovenii sunt nenorociti. Si eu sunt din Iasi. Acsel are dreptate, e plin de tarani, dar asta nu inseamna ca toti moldovenii trebuiesc catalogati ca pe niste nenorociti sau tarani, dar fiecare cu parerea lui. Eu unu nu am nimic cu Bucurestenii sau cu Bucurestiul mai ales ca am si rude acolo.

 4. Vad ca iarasi ai inceput sa ai derapari spre xenofobie.In ciuda mastii false pe care o ai, nu ii suporti pe moldoveni.Daca iti aduci aminte ai mai avut accese xenofobe pe blogul asta si ti s-a atras atentia.

  Poate ca ar trebui sa fii reclamat la conducerea Realitatea TV daca mai continui.Sper sa fie ultima oara.Nu se poate o persoana care se da ziarist sa gindeasca asa.Si nu o mai intoarce ca la Ploiesti..pardon Pitesti ca nu ai fost ironic.Daca citesti pe hotnews la comentariile de acolo referitoare la acest tren accelerat,vei vedea ca cei ce comenteaza lumea zic ca nu numai spre Moldova sunt trenuri care arata asa deplorabil.Si sa sti ca in Moldova exista telefon,internet.Si acolo a fost prima Universitate din Romania infiintata de moldoveanul Alexandru Ioan Cuza.

  Si apropo,nu e vina moldovenilor ca s-au nascut in estul Romaniei,o regiune care nu a avut norocul sa fie mai aproape de vest,multa vreme sub ocupatie rusa dar care a luptat impotriva otomanilor pentru ca Piticu sa nu aiba in orasul lui de bastina moschei acum.

 5. @dragos …”Daca era spusa in calitate de gluma, ar trebui sa ai mai multa grija, deoarece prin prisma diferitelor afirmatii ‘capitaliste’, noi, moldovenii, ne-am cam pierdut simtul umorului…”

  dragos extraordinar ai sesizat esenta si Piticu continua : “aveam net inaintea ta, iar voi nu va dezmintiti”.Poate ca ar trebui sa citeasca de citeva zeci de ori fraza pe care ai scris-o tu ca sa o inteleaga.

 6. Erata: Datorita orei tirzii nu am mai avut cheful necesar sa corectez comentariul.O fac insa acum:

  “…Nu se poate CA o persoana care se da ziarist…”
  “…Si sa STII ca in Moldova exista telefon,internet…”

 7. Eu am o problema mai ciudata… Nu vad nick-ul majoritatii celor care comenteaza… Vad doar “1. said”, fara nickname-ul lui… De exemplu, la acest post, am vazut doar nick-urile urmatorilor: Comy, Dragos, Tudor, piticu, Mihai, Crey. Stie cineva de ce?

 8. Si totusi.. ce treaba au trenurile.. cu moldovenii ? Doar pentru ca vin din moldova inseamna ca moldovenii sunt nenorociti ? ce gandire e asta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.