home to blog Trecutul pe rosu tocmai a devenit legal

Trecutul pe rosu tocmai a devenit legal

Am vazut azi dimineata stirea asta si am ramas stupefiat.  Adica un baiat recunoaste ca a trecut pe galben. Din moment ce a trecut pe galben, e clar era deja pe rosu curat. A fost surprins de alta masina si pac, accident. Acum vine politia si ii da dreptate aluia care a trecut pe rosu.

 

De ce i-a dat politia dreptate? Pentru ca avea martor in dreapta, iar in cealalta masina nu era nimeni. Uitati de camerele de supraveghere din intersectii, important e ca ala din dreapta sa iti zica ca erai pe verde, drept urmare daca tu treci pe rosu si ai “martor” care zice ca ai trecut pe verde, te-ai scos. Poti sa omori pe cine vrei. Asa ca Teo Peter n-a murit degeaba. El n-a avut martori.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Trecutul pe rosu tocmai a devenit legal

 1. Mi-e deja scarba.Trecutul pe GALBEN se accepta doar in situatii de urgenta cand nu poti opri, asta nu inseamna ca daca unul trece pe verde si te acroseaza ALA E VINOVAT!. Cum dracului il poti considera pe unul ce a trecut pe verde vinovat si pe unul ce a fortat semaforul nevinovat.

  Aaa stai, suntem in ROMANIA! Asa se explica!

 2. “Ca care” e legea in Romania? Poti sa faci left turn pe galben-rosu?
  In California legea spune ca pe rosu pot face left turn 2 masini. Rosu dupa verde-galben,nu asa aiurea. Poate or fi schimbat legea si in Ro…nu stiu!:)

 3. Are pile? Spate ,ceva?Nu-i vedeta?Nici macar politician? No’las’ca mai vedem noi..:)
  Sau trecura amindoi instant pe galben: unul pe cel de dinaintea lu’ ROSU si celalalt pe cel de dupa VERDE?
  No’da-i draq ca oricum TEO PETER se odihneste NERAZBUNAT… :((

 4. E probabil ca “primele cercetari” sa nu coincida cu rezultatul final al anchetei. Semafoarele erau bine sincronizate?… Ca am impresia ca nu ma mai surprinde nimic de la o vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.