home fotoblog Trecere de fantome

Trecere de fantome

Eu cum pot sa interpretez semnul rutier de mai jos: Trecere de fantome pe deasupra trecerii de pietoni.

Pai altfel n-avem simbolul unei fantome cu un baston langa. Sau, e trecere de fantome cu bastoane, sau …

In orice caz nu e semnalizata vreo trecere de pietoni pentru persoane cu deficiente de vedere, din doua motive. Nu stiu ca asta sa existe in legislatie, iar daca exista, din sensul celalalt de mers nu e semnalizata, deci e doar dintr-un sens, din partea cealalta poti sa dai linistit peste ei, nu erai avertizat. Plus ca semafoarele nu piuie asa cum ar trebui.

Tot la Ploiesti 😉

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Trecere de fantome

  1. sunt indicatoare care atentioneaza ca in zona exista institutii unde sunt tratate persoane cu deficiente (gen spital de oftamologie bla bla) unu deasta e pe langa pache protopopescu pe Austrului parca si tot la fel e semnalizat si acolo… se pune asa la intrarea pe strada respectiva iar daca e sens unic doar la o intrare..
    sunt mai multe indicatoare dastea in buc nu doar unde ti-am zis eu..

  2. in ploiesti sunt doar 2-3 si sunt puse in zone prin care trec mai des, cica, persoane cu probleme de vedere grave. ah! e semnalizat si pe partea opusa, dar n-ai fost atent;)

  3. ploiestiul e noul caracal. in carti o sa-l treaca cred cand s-or gandi sa modifice DIN NOU legislatia. sa speram ca nu prea curand. oricum mai au de facut niste modificari prin carti, gen marirea vitezei et co.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: