home to blog Trebuie sa pui stop uneori

Trebuie sa pui stop uneori

cum sa zic? Am facut suficiente lucruri in viata asta incat sa stiu toate prostiile de pe lume. Dar pana la urma poti sa pui punct si trebuie sa faci asta, sa pui punct. Daca nu … stiti cum sunt aurolacii aia? Cam asa ti se face tie creierul. Trebuie sa te opresti la un moment dat, sa fii responsabil.

11 thoughts on “Trebuie sa pui stop uneori

 1. Oamenii astia trebuiesc ajutati sa spuna stop.

  Pacat ca in Bucuresti exista decat un centru de prevenire si consiliere antidrog, dar traficanti sunt 1000…

 2. Omule, de ce nu spui concret: Drogurile distrug mintea. Femeia asta e un exemplu util. Marutza a incercat el sa o linisteasca, a fost discret. Ce nu se vede -pt ca protv a cenzurat – e cum lesina (sucombeaza) de atatea droguri “vedeta” asta care are nevoie de doctor pshihiatru. Nu zic de rau, ci de mila. Fata asta a avut o viata chinuita. Si din pacate a luat-o rau razna. Paramedics!

 3. Frate,astia chiar invita drogati in emisiune. Era varza fatuca, nu proasta, ca am mai vazut-o in emisiuni. Era drogata. Numai ineptii ii ieseau pe gura, fara logica.
  Pacat de ea.

 4. oameni buni, femeia nu e drogata ci s-a dus pe campii. serios acum. drogatii au o stare “Zen” si in nici un caz nu vorbesc non sensuri. NU chiar in halul asta. Cineva care are de-a face cu maniaco-depresivi mi-a spus ca recunoaste 100% comportamentul in Marijuana. Tipa are nevoie maaaare de ajutor.

  Nu inteleg cum de Maruta a acceptat-o in platou in halul acesta. Sigur i-a fost bagata pe gat de vreun producator disperat dupa senzational.

 5. fata asta are un tupeu mare si nu stie de frica este instare ghear sa omoare si pe tatal ei.vra sa ese in oghii lumie daca este cintareata sa auda limea de ea sau sa crede ca este un raiat dar nu greseste este adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.