home to blog .travel – calatorii

.travel – calatorii

Exista extensia .travel

Am vazut asta intr-o reclama la Egipt pe CNN. Pana aici toate bune si frumoase, au un site dragut, cu muzica, cu flash, cu animatii cu prezentari, pe scurt functional si placut. Autoritatea egipteana de turism administreaza acel site.

In schimb www.romania.travel nu exista, dar litoralul e plin de prosti si preturi mari, de unde rezulta un profit idiot si patroni pe masura.

10 thoughts on “.travel – calatorii

  1. de .travel stiam, dar sunt relativ putini care vand domenii pe aceasta extensie. Totusi sa poata toata lumea sa isi ia un tld, este urat. Va fi haos total sigur.
    Piticule, apuca-te tu de romania.travel,ce te opreste? 🙂

  2. N-am inteles ce ai vrut sa zici cu “In schimb http://www.romania.travel nu exista”. Ca de inregistrat, e inregistrat din 2006. Ca nu e ce ti-ai dori tu sa fie pe el, asta da. :)) Chiar..ca tot am vazut ca esti suparat pe Romania in ultima vreme, poti sa cumperi romania.vc :))

  3. Eu vad ca e inregistrat romania.travel . . . Registrant Name: Simion Alb . . . Registrant Organization: Romanian Tourist Office . . . adresa vad ca e pe undeva prin New York dar oricum crek o sa apara in curand si un site pe romania.travel . . . probabil unul slab si cu prea putine informatii insa o sa apara cu siguranta . . .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.