home to blog Trafic de date pe mobil

Trafic de date pe mobil

Mie imi place cum fiecare companie de telefonie mobila din State se lauda ca ea poate, ca ea face, ca ea e cea mai buna. In aeroport i-am facut pe AT&T si Verizon care se lauda ca sunt cei mai buni.

In schimb, Sprint vine si pune reclama asta la televizor, pentru ca la ei reclama comparativa este permisa.

 

Iar in acest timp, la noi, pe o suma de bani comparabila ni se ofera megabiti de date.

11 thoughts on “Trafic de date pe mobil

 1. trafic naţional nelimitat: primii 9 GB la viteze de până la 43,2 Mbps download/ 5,76 Mbps upload; restul până la 128 Kbps
  15 euro/lună (TVA inclus)
  Consuma cineva mai mult de 9 GB pe mobil????

 2. Nu mai exista oferta asta la spint cu 79!!
  Acum Sprint ofera nelimitat pentru $99.99. Si sa nu uitam ca “If you pick a smartphone, our $10 Premium Data add-on charge will apply” + 36 USD la intocmirea unui abonament nou si alti mici dolarei ce inlclud “tva” si taxe in functie de stat

  In plus, un abonament nelimitat de 100 USD e ok, tinand cont ca aici, fara o optiune pre-stabilita, platesti 10 centi/minut pentru apelul fie trimis fie primit; platesti 20 de centi pe sms-ul fie primit fie transmis.

  In US un litru de benzina e 2,7 ron; 1 kg de cartofi e 7-8 ron, 1 paine e 4,5 ron.

 3. Ce tot aberati?! $80-$100 pret bun pentru nelimitat?! Ha! RCS & RDS are nelimitat cu doar 10 RON pe langa abonamentul fiberlink, iar limita de trafic parca este de 4Gb, dupa care viteza e limitata, dar traficul nu.

 4. Mi se pare mie sau nu s-a priceput exact:$80 pentru unlimited talk,text and internet. In Romania nu cred ca exista acest tip de abonament,everything unlimited. De aia nu inteleg ce comparatii faceti voi acolo.
  Eu am T-Mobile , family plan cu 49.99/line everything unlimited. Can u beat this?:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.