home to blog Trafic de Bucuresti

Trafic de Bucuresti

Se blocheaza traficul in zona de nord a orasului. Politia Rutiera scoate un comunicat din halele de productie comunicate de presa (la cat de idiot e scris nu cred ca e prea mult gandit) si zic ca e suficient. Nici macar nu se chinuie sa trimita un echipaj sau sa faca vreo inginerie prin care sa fluidizeze traficul. Cum ar fi sa blocheze cu gradulete niste strazi care sunt deja supraaglomerate si unde nu mai incap niste masini. Eh … daca astea nu sunt de ajuns, politstii se duc acasa. Oamenii parcheaza pe unde vor si nici macar nu isi iau amenzi … spre exemplu azi …


REALITATEA.NET – Un şofer a blocat traficul pe Bulevardul Expoziţiei parcând pe linia de tramvai

11 thoughts on “Trafic de Bucuresti

 1. Daca eram in locul vatmanului ii faceam acordeon masina dobitocului. Si poate ar trebui sa caut firma aia pe net si sa le scriu, poate dobitocul isi pierde masina. Ha! Infima sansa.

 2. Citez: “ma transform intr-un urban :))))” Piticu.

  Bre, cu javrele astea proaste ar trebui sa te transformi intr-un suburban. Sa-l urmaresti sa ii dai si numele si poza tipului in clar.

  apropo de clar: de unde si pana unde indiotenia asta de exagerare a televiziunilor cu blur-ul? daca unul face asa ceva ce mare chestie sa ii dai moaca? sa te dea in judecata ca ce? cum s-ar uita la el judecatorul? si tu, ditamai trustul de sute de milioane de euro nu iti permiti sa faci de rahat cate un nesimtit de asta ca ti-e frica de justitie?
  asa s-ar mai cuminti unii. asteapta-l taticule prin zona si cand apare baga-i camera in nas si intreaba-l de ce e asa lipsit de bun-simt. sa il vada toate rudele, toti prietenii, toti colegii in cap cu seful si sa ii fie rusine sa mai scoata capul in lume. macar de frica sa ne mai civilizam si noi.

  chiar, ar fi o idee sa cauti firma si sa faci putin filaj pe acolo sa ii faci niste poze si sa afli cum il cheama, nu?

 3. Daca Amenda s-ar da la locul potrivit si omului potrivit s-ar mai curata strazile de indivizii astia nesimtiti… dar de obicei tot aia mai degraba neatenti sau grabiti cu treburi o incaseaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: