Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vedeti? Se intampla exact asa cum ma asteptam. A venit imprumutul de la FMI, toata lumea a venit sa ceara bani de la Guvern. Toti protesteaza, toti vor salarii mai mari, profesorii, studentii ies in strada, altii fac greve, proteste si asa mai departe. E de bine zic eu. De produs nu mai produce nimeni nimic?

Cu alte cuvinte nu ne uitam la greci? Astia s-au imprumutat ca disperatii pentru a plati salarii si pentru a face una si alta, iar acum au ajuns in situatia de a destabiliza toata zona euro pentru ca nu isi pot plati inapoi datoriile.

La noi, dupa ce ca am mai ramas 17 milioane de oameni in tara – cel mult – din care mai muncesc maxim 5 milioane, suntem atat de nesimtiti incat ne permitem sa protestam si sa iesim in strada. Eu tot nu inteleg pentru ce? Sa ies si eu in strada ca nu-mi convine, dar in locul meu cine ramane sa munceasca?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. Mihnea

  Tu poti sa iesi in strada la greve dar daca nu te duci la job, te dau afara, altii insa sunt indispensabili, vezi minerii sau cei de la Metrou. Acei oameni au o calificare foarte rara, ei dau cu ciocanul! In piatra sau in sina, in functie de masterul pe care-l au.

  Reply
 2. muritorulderand

  cum, eu sunt nesimtit daca protestez?
  e in firea lucrurilor sa cauti ce e mai bun pentru tine ca individ, ce treaba am eu cu un stat ex-totalitar de tip nazisto-comunist, ce inca nu i-a trecut, daca are s-au nu bani in visterie? nu a fost in stare sa imi administreze bani luati din taxe si impozite de la mine- cand zic asta ma refer de la banalul tva si pana la taxele locale si ipozitul pe venit- falimentul tata, nu imi poate periclita nimeni dreptul meu la fericire, va crapa Romania, eu personal chiar ma bucur, va fi ca un foc ce va scoate sobolanii de pe vas si capitanul se va scufunda in abisuri. nici nu stiu prin ce lume sa invart unii, cert este faptul ca la tara din generatie mea nu au mai ramas prea multi sa demonstreze caci protesteaza altfel: nu isi ma iplatesc taxele si impozitele, asta e cea mai crunta lovitura pe care o poti da unui stat-is plecati pentru totdeauna din tara, adica s-au mutat de la tara la oras, de la pseudo-democratie la libertate. da, de produs nu mai produce nimeni caci 1 milion si ceva de insi sunt angajati in servicii secrete si nu stiu cat amar de lume lucreaza ba pe la jandarmi, ba prin politie,isu, armata parca ne-am afla in plin razboi si nu stiu eu.

  Reply
 3. adsada

  Prost esti bahh futacule ce plm produci tu ma … saracule… ce muncesti tu … ?! maine poimaine o scoti … ca tu duci economia in spate. Grecii macar au … turism tare si sosele ca in anglia deci nu le plange … tu de mila la greci … ca dc apuca sa dea soarele … platesc in 3 miscari … si … datoriile si penalitatiile. Grecia tot mai misca ceva.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.