home to blog Toti barbatii sunt porci

Toti barbatii sunt porci

Depinde cand afli tu asta, mai devreme sau mai tarziu toti barbatii sunt porci.
De ce zic eu asta, pentru ca pana acum imi placea sa cred ca eu sunt exceptia. Insa, am preferat sa intru si eu in categoria de mai sus. Poate din cauza de bravura … pentru ca ma plictiseam, pentru ca ma plictisisem, sau pentru ca sunt porc si chiar asa am vrut.

Eh … toate minciunile care au fost … au fost, sa zicem, conjuncturale. Pentru a salva momentul, seara, sau pentru ca unul din noi sa doarma linistit.

De ce suntem noi asa? Pentru ca voi vreti asta, pentru ca voi ne provocati, pentru ca voi ne doriti asta, probabil pentru ca asa v-ati obisnuit si daca odata s-a intamplat, ar fi nefericit de frumos sa continue. E a dracu de buna analogia aia cu cocosul sau gaina. Cocosul ce face? Se trezeste dimineata, cucurizeaza de 2 ori si pleaca in batatura. Gaina se trezeste dimineata, isi face penajul, isi trezeste suratele, incep sa vorbeasca, sa cotcodaceasca si sa se plimbe prin batatura, vorbesc de orice, despre orice. Atunci cand se intalneste cu cocosul il cearta, il cicale.

Avem o tipa aici, care relativ uraste barbatii sau scoate in evidenta tot ce au ei mai porc. Are perfecta dreptate. Dar, cine ii provoaca pe barbati sa fie asa? Nu cumva tu, care ii lasi sa faca ce fac? Nu cumva tu, care ii ingradesti din ceea ce vor sa fac? Nu cumva tu care …

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

39 thoughts on “Toti barbatii sunt porci

  1. vorba romaneasca ca barbatii sunt porci iar femeiile curve. sa ma pis pe neamul lor de tarfe ordinare ca toate sunt niste curve care stau cu gandul numai la bani si averi panaramele naibii.daca te uiti pe toate revustele.ziare.tv.emisiuni tv o sa vezi curvele de femei cum se dezbraca.faca te uiti pe strada o sa le vezi cum umbla ca maimutele mai mult dezbracate si se plang ca barbatii sunt niste porci domnule .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: