home to blog Tot nu ati invatat sa va sinucideti

Tot nu ati invatat sa va sinucideti

Ca sa fiu foarte carcotas tot nu ati invatat sa va sinucideti sau tipul ala avea contract cu PRO?  Adica, da, te arunci de pe balcon in plenul Parlamentului, dar totusi stai si tu doua secunde sa te prinda toate televiziunile in prim plan. Si daca tot vrei sa o faci, de ce n-ai urcat la etajul 2 ca sa fie intaltimea si mai mare, iar impactul mai dragut.

Acum ca sa o zic pe bune, nu exista sa te sinucizi. Am trecut prin asta, cacat, nu merita orice ar fi. Culmea, atunci eu tot de bani eram suparat. Iar doctorul de la spital mi-a zis ca ma rupe in bataie daca aude. Se acceptau doar note proaste la scoala si povesti de dragoste, dar nu bani. Banii se fac. Trebuie doar sa asuzi de doua ori mai mult pentru ei. Trebuie sa transpiri, sa mananci mai putin si banii ies.

Acum eu ce zic, ai o problema? Lucrezi in media, stii foarte bine sa iti faci problemele cunoscute, chiar daca pui un bilet si o urna de donatii la intrarea in cladire (iar apoi esti concediat), dar ti-ai impus punctul de vedere. Nu te duci sa te arunci de pe balcon.

Bine, aici intervine altceva.  Nu e singurul si nici primul din TVR care are tentative din astea. A mai fost unul care s-a spanzurat in subsol, cica a mai fost cineva care a facut un accident si cu asta ar fi trei persoane doar anul asta. Sigur nu e nici o problema la TVR? Acolo cand am fost ultima data am vazut cei mai reci si recalcitranti oameni cu putinta. Ei pe holuri nici macar nu se privesc in ochi unii cu altii.

Ati vazut valul de sinucideri live de pe ustream sau alte siteuri de livestreaming da? Acolo e toata atentia.

Intre timp iar suntem vedete in presa internationala: 1, 2, 3.

13 thoughts on “Tot nu ati invatat sa va sinucideti

 1. Nu cred ca e vorba de o tentativa de suicid, ci mai degraba de captare a atentiei. Captare atentiei … la ce?, ma depaseste. Omul ala purta un tricou cu ceva cu mancare si copii, dar si-a luat singur mancarea de la gura copiilor, ca, pe langa spitalizare, probabil va fi dat afara de la TVR (asa ar fi normal pentru ca s-a folosit de functie si de permisul oferit de functie pentru a-si manifesta durerile personale); a strigat libertate dar si-a luat-o singur. Putea, evident sa moara din gestul asta, dar nu cred ca asta a fost intentia. Nu pot sa zic ca mi-e mila de el, nu pot sa zic ca m-a impresionat intr-un fel. Daca a vrut sa moara, a fost doar un las care ar fi produs doar durere celor apropiati. Daca a vrut sa transmita un mesaj … eu nu l-am perceput.

 2. Mda… ce glume nesărate ai. Îmi pare rău să-ți zic, dar începi a deveni un jurnalist tipic tu, dacă lucrezi la realitatea, vezi doar binele acolo, dacă te duci la antene, vei înjura realitatea.

  Mă bucur pentru tine că are de unde să-ți dea ție, Vântu, salariu mare. Doar au știri senzaționale la tv, news alerturi cu interlopi, crime din bănci și alte senzaționaluri care se vând. În plus, un site unde știrile-s de două rânduri, și culmea, bannere publicitare, fără buton de închidere, tocmai peste cele două rânduri. Da, așa se face banul la noi. Cu cancanuri. Bravo!

  Pe când, tvr-ul stă departe de senzaționalurile de doi bani, și se chinuie să trăiască, pentru că românul nu se uită la Garantat 100%, ci la știrea de ultimă oră cu interlopul împușcat în umăr.

  În loc să fiți solidar cu omul, îl luați la mișto. Felicitări! Așa ajungeți mari…

   1. Te citesc pe tine și pe ăștia de mai sus și jos ce cred că omul a făcut gestul pentru cineva anume. Le transmit că în România încă nu s-a ajuns la nivelul în care să existe sinucigași plătiți. De ce? E simplu! Cine dracului să se arunce pentru a atrage atenția? Dacă voia să se sinucidă pentru careva, lua și ceva grenade cu el.

    Și tocmai mă uit la Realitatea, televiziunea moralistă, la o emisiune cu oameni ce caută concluzia zilei.

 3. N-a vrut să moară. Dacă ești disperat, pentru câți bani ați face chestia asta? Cred că pentru puțini. Sunt 90% sigur că a fost altceva la mijloc decât tentativă de sinucidere.

 4. Oare ce trebuie să facă un om ca să mai trezească ceva în voi (în afară de un Tweet, RT, Like sau semnarea unei petiţii online)?

  Doar laşii cred că a fost o tentativă de sinucidere, superficialii zic că şi-a nenorocit familia iar alţii spun că a fost un gest chiar nobil. Eu propun o petiţie în care să alegem varianta corectă.

  Dacă dansul pinguinului de la protestele din acest an nu ne-au plăcut şi nici acest gen de protest nu ne place… ce mama dracului ne mai impresionează?

 5. dincolo de intenția, mai mult decât transparentă, de atragere a atenției (obținută pe deplin) nu cred că este cineva în măsură să judece ce și cum, din exterior. cât timp n-am fost în situația respectivă…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: