Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Eu am testat Windows 8 inca din vara, vezi aici review si parerile initiale. Acum putem sa il aratam si la televizor. Drept urmare, vineri de la ora 17 la Newsroom cu Emma si Cosmin vom vorbi despre Windows 8. Vom prezenta cele mai cool aplicatii si cele mai bune modalitati de a il folosi.

Voi ce vreti sa stiti despre Windows 8?

Windows 8 va fi disponibil in peste 140 de piete si in 37 de limbi, in doua versiuni principale, Windows 8 si Windows 8 Pro, in timp ce versiunea dedicata organizatiilor comerciale de mari dimensiuni este Windows 8 Enteprise. Tot incepand de astazi este disponibil un nou membru al familiei Windows – Windows RT. Realizat pentru tablete bazate pe arhitectura ARM, Windows RT va fi pre-instalat pe device-uri noi.

In completarea seriei de device-uri noi cu Windows 8 disponibile in magazinele de retail, consumatorii au posibilitatea de a face upgrade PC-urilor proprii. Pana la sfarsitul lunii ianuarie 2013, consumatorii care utilizeaza in acest moment Windows XP, Windows Vista sau Windows 7 pot achizitiona Windows 8 Pro Upgrade la pretul promotional de 59,99 EUR, de la majoritatea partenerilor din Romania.

Pentru a marca ziua lansarii, Microsoft impreuna cu DOMO, Media Galaxy si Flanco vor oferi primilor 50 de clienti din fiecare magazin participant un Xbox gratuit la achizitia unui device cu Windows 8 iar urmatorii 100 de clienti vor primi un voucher in valoare de 350 RON, valabil la achizitia unui device nou cu Windows 8. Oferta este valabila in data de 26 octombrie 2012 intre orele 19:30 si 22:00, in urmatoarele magazine: Flanco Sun Plaza, DOMO Afi Cotroceni si Media Galaxy Baneasa.

Mai mult, toti clientii care achizitioneaza un device cu Windows 8 ce ruleaza pe tehnologie Intel, de la toti partenerii Microsoft, in perioada 26 octombrie – 31 decembrie 2012, primesc gratuit 12 luni de trafic pe Internet de la Vodafone, in limita a 1 GB/luna. Mai multe detalii despre aceasta promotie puteti accesa pe aceasta pagina.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. radu

  Este mai rapid decat W7 ? Comparand sistemul de operare pe aceeasi configuratie. De exemplu laptopul meu este un i7 cu placa grafica dedicata si tot simt ca W7 se misca mai greoi decat de exemplu un IOS pe aceeasi configuratie (din pacate) … Thx 😉

  Reply
 2. radu

  PS. Si de obicei pe laptop-uri windows score nu e cel mai bun indicator pentru performanta calculatorului. Pentru ca “Primary hard disk” score este cel care determina scorul (fiind cel mai mic de obicei) si asta din motive obiective … Producatorul limiteaza “disk data transfer rate” petru a salva “battery life” … asta daca nu ai solid state… Deci nu ma intereseaza scorul ci cum ti se pare tie ca merge … Si incearca sa-l fortezi putin ci diferite operatii in acelasi timp s.a.m.d

  Reply
 3. radu

  PS2 eu am 5.9 scorul windows din cauza “primary hard disk” dar am 7.4 si 7.6 (din 7.9) pentru “processor” respectib RAM … 6.8 pentru placa grafica

  Reply
 4. Lolic

  Ei mentioneaza ca principalul feature fata de 7 este performanta. Totul merge mai repede. Bun, exista ceva teste independente sa arate asta?
  Altfel, noua interfata arata ok, dar in afara de un facelift, este si altceva?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.