home to blog Topul agentiilor din blogosfera

Topul agentiilor din blogosfera

Daca vreti sa vedeti ce inseamna cifre, ce inseamna social media si ce livreaza blogurile din Romania, mergeti la aceste agentii. Sigur va vor propune solutii foarte bune de promovare. Sau mai mult, va vor face sa invatati ce inseamna promovarea pe internet si cum se face ea.

Top-Agentii-in-Blogosfera

Intr-un numar de 87 de interviuri, realizat de Manafu, bloggerii au raspuns ca sunt incantati de aceste agentii de digital, PR, social media. Acesta nu e topul agentiilor care sunt cele mai … productive, ci topul prezentei lor in mintea intervievatilor. Ceva de genul, numeste repede cinci prieteni pe care ii ai. Si ii mentionezi pe cei care sunt mai apropiati. Asa e si acest top.

2 thoughts on “Topul agentiilor din blogosfera

  1. Cristi, ai fost in sondaj si tu si ai primit mail-ul meu cu detaliile despre sondaj. Am trimis acelasi mesaj la toata lumea, in care am explicat ce inseamna agentia cu care ati lucrat / colaborat. Nu am zis in niciun moment “spuneti ce agentii va vin in minte acum” (desi si asta ar fi fost un top interesant – pe top-of-mind). Am cerut sa nominalizati agentiile dupa niste criterii minime si in niciun caz la misto. De aceea, cred ca remarca ta de la final e nepotrivita fata de deschiderea pe care au avut-o cei 87 de bloggeri.

    PS: Unii au detaliat despre relatia lor si ce apreciaza cel mai mult la acele agentii, altii au verificat care au fost agentiile cele mai active. Si cativa chiar au spus ca nu au avut campanii cu unele agentii, dar ca acestea au o comunicare foarte buna si idei creative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.