home to blog Top SMS-uri de Craciun

Top SMS-uri de Craciun

Pentru ca anul trecut am realizat un top de genul asta, anul asta revenim cu cele mai tampite SMS-uri de Craciun. Am trimis obisnuitele sute de mesaje (nu stiu, calculati si voi 28 de euro – 14 euro si vedeti cate sms-uri incap in ce credit s-a consumat).

Ionut a scris:
La Craciunul care vine, iti urez sa futi virgine, femei bune si frumoase, bulanoase si tatoase. Daca ti se pare greu, iti urez sa le fut eu. Craciun Fericit.
Dinculescu a scris:
Te droghezi ma? Pe aia cu lumina de ce ai bagat-o? Hai happy hanooka.
visurat:
Foaie verde de alun, tu mai crezi in mos craciun? Daca vine pe la tine, sa-l trimiti pe la mine! Sa ii spun parere mea, despre cum se bea berea. Cica nu e buna calda chiar de blonda si sharmanta.!Mai bine sa fie rece si doru de pizda-ti treceLa anul si la multi ani!

De fapt toate mesajele din moldova au venit cu tenta alcoolista referitoare la sex si bauturi tari. Spre marea mea surprindere anul asta am primit 65 de mesaje de Craciun, in timp ce anul trecut doar 30 si multa lume si-a pastrat numarul de telefon. Anul trecut ma sunase o tanti sa ma intrebe de ce i-am urat la multi ani, ca ea nu ma cunoaste si de ce sa ii urez eu la multi ani daca nu ma cunoaste.

9 thoughts on “Top SMS-uri de Craciun

  1. da dude, dar ce faci cand primesti mesaj de genul “ametcioilor, va iubim, sanatate, fericire, familia cutare” si tu nu ai idee cine plm sunt aia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: