home to blog Tocmai.ro se inchide

Tocmai.ro se inchide

Daca pana acum aveam sansa sa avem ceva siteuri de anunturi in Romania si macar sa ii facem pe oameni sa puna anunturi in format electronic, acum nu vom mai avea primele doua siteuri. Tocmai.ro se inchide.

Mi s-ar fi parut o strategie buna sa le promoveze pe amandoua si sa fie oarecum concurente, dar pentru acelasi patron. Asa strangandu-le intr-un singur site, nu fac decat sa redirectioneze bugetul de marketing doar intr-un singur loc. Dar asta nu garanteaza faptul ca olx va fi si mai performant decat tocmai si olx la un loc.

Si pana la urma ce au facut cu Varu? Ramane taximetrist si atat?

Poza-case-Varu-4

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Tocmai.ro se inchide

  1. ce curve… pana mai ieri puneau bannere de genul “tocmai.ro ramane tocmai.ro”… atunci cand mercadorul a fost preluat de olx. e mai bine asa… din 2 lazi de gunoi va ramane una singura.

  2. Frate desi tocmai era mult mai mare ca mecarcador / olx fondatorul cred ca a primit o suma tentanta pe care nimeni nu ar fi refuzat-o. Toti am fi facut la fel .. nu mai judecati oameni, si e mai bine pentru toti ca acuma este un sigur site. Asteptam sa dispara si okazii.

  3. Nu am inteles niciodata aceste preluari chiar si la case mai mari. De ex. Lenovo cu IBM. Reclamele cu varu erau super tari si site-ul tocmai mi se parea mai reusit decat mercador sau olx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.