home to blog Thinking

Thinking

Cum poti sa ai un numar de telefon care e doar cu o cifra diferit de al lui Becali si sa primesti toata ziua sms-uri cu “marele conducator al luminii”?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Thinking

  1. nu stiu, probabil ca placut… adica eu as face un site unde as pune toate sms-urile…

    eu am un nr de tel fff simplu si de cel putin 2 ori pe saptamana sunt sunat de cineva… greseala desigur… cam odata pe sapt primesc sms-uri gen: “salut ionel, adu-mi si mie *nu stiu ce* maine cand ne vedem, te pup!”…

    Se plang ca nu au credit dar nu s-ar uita si ei bine la tastele alea…

  2. la inceput e distractiv si razi cu prietenii la fiecare nou sms. Apoi devine tot mai enervant mai ales cand incep sa te sune ziaristi si te miri ce oameni.

  3. cea mai tare faza: primesc un bip intr-o dimineata pe tel de la servici, ma uit pe ecran: “Eu” … wtf? la “Eu” am trecut numarul meu personal in agenda. ma uit pe masa, telefonul personal dormea linistit. 😐 Ma culc inapoi, apoi cand ma trezesc mai verific o data sa nu fi visat, clar: eu m-am sunat pe mine si m-am si trezit :D. Mai dupamiaza verific mai atent si vad ca difera o cifra, 0744 in loc de 0724 si in rest acelasi numar. Imediat mi-am adus aminte de marea trecere de la 092 la 0722 …

  4. Şi pe mine m-a sunat cineva cu 0722******… eu am 0721******.Pesemne greşise numărul 🙂

    Piticule nu mai gândi aşa de mult că te încingi şi iei foc 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.