home to blog The world is not enough

The world is not enough

In general am tot respectul pentru bloggeri. Sunt si ei  niste oameni care au ceva de spus iar asta e principalul motiv pentru care si-au facut blog. Pana aici toate bune.

Se intampla de obicei ca bloggerii sa gandeasca la fel, drept urmare ies articole asemnatoare pe bloguri, uneori interpretate ca si campanii pe internet, alteori  doar pareri comune asupra unui anumit lucru.

Insa apar unii, care se cred bloggeri, de fapt astia ce fac? Trimit mailuri disperati ca sa intre cineva pe siteul lor, sunt superficiali, nu fac nimic toata ziua, nu gandesc nimic, doar cauta materiale si le pun pe blog. Unii dintre ei, idiotii, publica fara drept mailurile primite. Aici vorbim despre Urban & Co. Nu stiu care e diferenta intre Iulian si Viorel si cati dracu or mai fi pe acolo insa sunt de cacat. Cum dracu sa publici mailul primit in ideea in care vrei sa il ajuti pe omul ala? Mai mult, cum sa trimiti mailuri intr-un mod nesolicitat in care sa ceri ajutorul lumii sa intre la tine pe blog? Cat de idiot sa fii incat sa te plangi dupa aia ca exista spam din chestia asta?

Pe langa astia sunt aia care se cred bloggeri si au invatat sa citeasca un cod sursa, drept urmare stau si fura si copiaza tot ce apuca de pe siteuri, in speranta in care vor putea sa faca si ei putin trafic.  Insa pentru astia din urma totul e mult mai simplu. Se numeste .htaccess 🙂 Asta ca tot am ajuns sa am 2 mbps send, doar pentru un swf de 20k.

2 thoughts on “The world is not enough

  1. pe mine cel mai tare ma amuza bloggerii aia care au ceva mai mult trafic (sa zicem +1000 pe zi) si care imi dau peste nas. Adica ei sunt mai destepti ca au trafic mai mare decat al meu … mdaaa

  2. Democratizarea opiniilor are o singură parte proastă: vorbeşte&scrie toată lumea – deci nu se mai aude, limpede, nimeni. Ideile circulă, oamenii se repetă (unii pe alţii şi pe ei înşişi) sau se fură între ei. Pe mine mă miră altceva. Şi anume că cel mai bine prind la public tot mesajele violente. Orice idee profundă se prăbuşeşte imediat ce a fost enunţată. Nasol. În contextul ăsta, spamul mi se pare – poate greşesc – cea mai mică dintre probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: