home to blog The superstar

The superstar

Continuand articolul precedent, numindul-l pe Obama, Mesia care a venit sa salveze natiunea americana de la colaps, avem inca doua idei de mentionat.

Primul ca echipa sa este cam la fel de proasta si dumb precum este guvernul Boc, iar chiar daca presedintele vrea sa faca ceva, nu se stie cat de mult l-ar intelege congressmenii.

Iar al doilea … asta o fi invatat de la Basescu, sau cum isi permite sa se plimbe in halul asta pe strazi, fiind primul presedinte de culoare al Statelor Unite. Sa nu ne gandim ca serviciile de securitate nu-si fac treaba, sunt atatea filme inspirate din ceea ce trebuie sa munceasca oamenii aia. Si daca tot vorbeam de serviciile de securitate, filme si presedintele americii, voi va dati seama ca trebuie sa se schimbe toate filmele cu presedinti americani? Pentru ca nu se mai pupa.

Ah … si Bush a plecat cu elicopterul … va mai amintiti cine a plecat cu elicopterul de la putere? Pe undeva pe plaiuri mai verzi.

Si totusi, contrar asteptarilor NYSE nu vrea sa se inverzeasca deloc.

Obama iese din masina
Vezi mai multe video din Stiri »

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “The superstar

 1. 1)asteptarile oamnenilor vizavi de obama sunt mari. insa nu cred ca este privit ca un mesia care va bate din palme si va face lucrurile sa fie bune. e normal insa sa ai asteptari de la acest om, in momentul in care inca de anul trecut vorbea de un plan anticriza, un fel de New Deal realizat de presedintele F.D. Roosevelt care a scos usa din marea depresiune.mai ales ca in momentele dificile(asa cum sunt cele pe care le traverseaza americanii acum), speranta este cea care te face sa nu inebunesti si sa rezisti.
  2)mie personal mi-a placut ca a mers pe mijlocul strazii.iti inspira incredere. daca s-ar fi lasat vazut din spatele unui geam fumuriu, inconjurat de agenti, impactul ar fi fost extrem de slab.
  3)am auzit multe opinii care ziceau ca instalarea lui obama in functia de presedinte precum si discursul sau, vor inverzi bursele. eu ma gandeam insa ca nu va avea cine stie ce efect. cu sau fara discurs, problemele de fond raman. vorbele nu pot schimba mare lucru. e nevoie de actiuni pentru a produce efecte.
  nu am avut nici eu dreptate: nu ma asteptam ca azi bursa americana sa ‘bage’ -4-5%%.

 2. Sunt curios cum va trata Obama problema soldatilor din Iraq. Pe de o parte daca ii repatriaza, majoritatea intra in rezerva iar statul american va avea o reala problema in a-i plati pe toti. Daca insa raman in Iraq, costurile “razboiului” vor creste la fel si supararea sutelor de familii care-si asteapta baietii din Iraq.
  Cum o dai, Obama va avea un mandat greu, la fel cum l-a avut si Bush care a trebui sa raspunda intr-un fel atacurilor teroriste din 11 septembrie.

 3. Obama a cam intrat pe lista mea de personaje sufocante. S-a alaturat altor personaje precum: Ogica, Ciumac, Nikita din Romana, … etc. Asta inca n-a facut nimic si deja e iubit… sucks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.