home to blog The romanians are coming. Filmul care a isterizat Romania

The romanians are coming. Filmul care a isterizat Romania

Channel 4 a difzat clipul de mai jos pe televizor. Am vazut doar primele 10 minute din el. Va las pe voi sa-l vedeti tot.

Pana una alta, englezii au dreptate. Iar asta nu poate fi ignorat. Cu toata elita romaneasca care este in Anglia, tot in parcuri dorm aia care n-au un job. Cu toate cozile de la sectiile de votare, unde numai elite au stat la coada, tot cersetori romani sunt pe strazi.

Si pana una alta, ce e rau in clipul asta? Si da, sunt socat de cat de bine stie engleza sarmanul ala care nu isi gaseste job acolo. Stie engleza mai bine decat orice alt indian care conduce autobuzele din londra.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “The romanians are coming. Filmul care a isterizat Romania

  1. Aproape toti, ar avea probleme la gasirea unui loc de munca chiar si in Romania. Eu am ajuns la concluzia ca la iesirea din tara ar trebui sa se faca un test de minima inteligenta. Ceva de genul. Intrebare: 2+2= ?? Raspuns: aaaaaaa. Rezultat: Inapoi in pestera ta. Dar din pacate avem drepturile omului si libera circulatie a persoanelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.