home to blog The Prodigy la Coke Live Peninsula

The Prodigy la Coke Live Peninsula

In mijlocul concertului m-am uitat in jur si estimasem vreo 25.000 de oameni. Imediat ce s-a terminat concertul multimea aia ori s-a spart in cele patru zari, ori n-au fost atati. Cert este ca a fost liber in spate si multa lume care a regretat ca show-ul a tinut doar o ora si un sfert.  In schimb ora asta a fost electrizanta. S-a sarit, s-a tipat, s-a ridicat praful si pulberea din fata scenei s-a sarit in aer la Smack my Bitch Up.

Multi au spus ca acest concert a fost exact cat au fost platiti. In schimb eu am inteles cum naiba reuseste Prodigy sa tina concerte la -20 de grade. Raspunsul e pur si simplu.

Poze si video.

.

Video:
14 thoughts on “The Prodigy la Coke Live Peninsula

  1. 21:05 Marosvásárhelyi Félsziget Fesztivál (2009) 31 iulie am gasit pe un forum vor difuza festivalul pe duna tv http://port.hu/pls/w/tv.channel?i_date=2009-07-30&i_ch=6&i_xday=4 aici gasiti programul tv in josul paginii habar nu am ce scrie dar am vazut Félsziget Fesztivál deci ii adevarat 😀 daca nu ma insel ungurii sunt cu o ora dupa noi poate inregistreaza cineva in caz k da tot festivalul (The Prodigy m-ar interesa ) bafta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.