home to blog The Fredo and Pidjin spring t-shirt

The Fredo and Pidjin spring t-shirt

fredo and pidjin

A venit vremea sa ne dam la tricou, iar cum azi e luni, e vremea tricoului cu Fredo and Pidjin 😉

20 thoughts on “The Fredo and Pidjin spring t-shirt

 1. arata chiar foarte bine tricoul.
  Rog daca stie cineva unde pot sa-mi fac si eu cateva si in ce conditii (ma duc cu orice tricou vreau sau numai cu ale lor, etc.?) sa imi spuna.
  Stiu un singur loc, la Unirea la parter.

  multumesc

  Ps ma intereseaza numai scris.

 2. @piticu: cred ca tb sa-l intorci pe dos cand il speli. Am intrebat azi, impreuna cu tudor vreo 7 oameni, si toti spun ca imprimeul este intact dupa multiple spalari cu apa fierbinte. Sper sa mi-l arati candva, ca sa stiu in ce fel a patit-o, si sa luam niste masuri pt. viitor.

  @dan, innocente: nu va grabiti sa dati o palarie de bani la parter la unirea, ca aia printeaza prin termotransfer, care chiar se deterioreaza repede… noi o sa mai facem tricouri, si cred ca ale noastre vor fi o alternativa mai buna. Also, ca regula, cred ca o sa avem numai editii limitate, adica alea cu “Evil is naked” sunt si raman editie limitata, si nu cred ca mai scoatem altele. Urmeaza alte imagini, culori, alta grafica etc.

 3. …in sfarsit am gasit unul.Nu stiu daca pot sa te rog dar totusi…M-ar interesa sa-mi spui ce fel de masinarie ai pentru imprimare ,pentru ca eu am vazut una in Cipru care transfera imagiea dintr-un ap. foto -calculator pe tricou cam in 10 min.Am o multime de idei grafice originle de efect.STI CEVA DESPRE ASA CEVA ? ,sau mccar un site unde as putea gasii sa cumpar !? MULTUMESC

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: