home to blog Testele de virginitate in scoli

Testele de virginitate in scoli

Se da stirea ca : Ministerul Educatiei introduce in scoli teste semestriale de virginitate pentru elevi (link), primul comentariu e demential. Dupa care mai apar 1.000, apoi cica isi da Ecaterina Andronescu demisia ( link lol ) si dupa asta nimic nu mai e de oprit.

Isteria e in plina desfasurare.

Ideea nu e ca hai sa facem misto de copii sau vai doamne astia se fut de la 12 ani. Ideea trebuie sa fie uite unde dracu a ajuns educatia asta, daca astia cred ca un test de virginitate este cel care decide sau ca acest test poate avea loc.

Si va prezint doar un comentariu:

doamne =))

frt sunteti culmea =)) lwl 😐 cica te exmatriculeaza daca nu esti virgina =)) pai la cate curve sunt in scoli ramane scoala goala 😐 :))
TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

29 thoughts on “Testele de virginitate in scoli

  1. dalila: esti una dintre ele, asa ca ciocu mic si joc de glezne.

    cand zici Romania iti vine cap prostitutie si tigani.

    deci fetelor, faceti sex cu sute de barbati… ca asa este normal dupa unii.

  2. @Campulung: Eu nu mi-am tras-o la 15-16 ani. Eu mi-am tras-o pe la 19. Si nu cu una de 13-14 ani, ci tot cu una de 19. Pe vremea mea dura mai mult procesul asta… Intai ii cereai prietenia, te plimbai de mana prin parc, stateai de vorba despre toate cele si abia dupa, daca aveai noroc, o si sarutai. Iar partea cu sexul venea muuuult mai tarziu. Si venea firesc si sincer, nu doar de palmares. Copiii astia de acum nu mai au nici chef, nici timp, nici pregatirea sufleteasca necesara pentru asa ceva. Acum au youtube, hi5, flixter, etc… Ei acolo socializeaza, acolo traiesc. Pentru ei nu mai exista sentimente (ma rog, exclud aici bolnavele extreme EMO), nu mai exista senzatia aia de zbor pe care ti-o da primul sarut furat unei fete, nu mai exista dansul ala de 100 de mii de puncte pe care il executi cu aleasa ta la sfarsitul anului scolar, cand ii soptesi la ureche ca te-a lasat corigent vaca aia de mate… Pentru ei nu mai exista nimic. Si nimic o sa lase si ei in urma lor. Nu vreau sa generalizez. Cum nu vreau nici sa afirm ca 90% din fetele de azi sunt curve. Dar pot sa spun doar ca… au tendinta asta. Si nu pentru ca le place sexul de se dau pe spate. Ci doar pentru ca au vazut ca asa isi pot asigura un trai macar decent. Pentru ca asa au vazut la televizor, in ziare, pe net. O sugi si castigi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: