home to blog Teroarea Presei

Teroarea Presei

Am ajuns intr-un moment in care presa face si desface o groaza de chestii. Din presa se afla cazurile de coruptie, din presa se desfac scandalurile politice, tot aici se afla ultimele crime si ultimele accidente rutiere.  De cate ori nu a ajuns presa inaintea ambulantei sau politiei la un accident, de cate ori o pana de curent nu s-a rezolvat decat dupa ce presa s-a isterizat ca nu au curent bietii oameni ca sa le faca rating.

Adica am ajuns intr-un moment in care daca vrem sa se realizeze ceva in tara asta trebuie sa mergem intai cu jalba la televiziuni, sa aparem pe post, iar apoi sa putem injura si solicita autoritatile. Mai rau, in cazurile in care se ia curentul se prefera sa se sune intai la presa, iar abia apoi la electrica si mai rau, presa ajunge sa faca pe dispecerul sa sune la electrica ca nu stiu cine din catunul cutare din muntele xulescu nu are curent.

Pe langa asta si presa sta si ataca intr-un mod direct si fara sa isi asume nimic. Dar asta e un alt moment despre care vom mai discuta.

One thought on “Teroarea Presei

  1. Piticule, chiar ieri vorbeam cu nevasta-mea despre asta. Intr-adevar, traim vremuri de pubertate sociala, comunicarea este tabloidizata, asteptarile siliconate. Circul primeaza in orice, balamucul tine loc de dezbatere, injuriile de exhaustivitate. Becali cand nu are ce spune, ataca un jurnalist tanar pe tema lungimii ciorapilor pe care ii poarta, jurnalistii observa ca totul incepe si se termina cu ei, drept care si-i iau in cap si se comporta ca niste inchizitori pe langa subiect, oricare ar fi el. Mai ieri alaltaieri una de la Realitatea vorbea cu Orban si cu Videanu de parca erau niste scolari prinsi cu unchiutele murdare si scobindu-se in nasuc, Gadea, Cristoiu si omul cu laptopul parca sunt o placa de patefon zgariata si mesajul care se repeta la nesfarsit e “basescu, basescu, basescu”, totul este o mahala.

    Bine ai zis. Poti relua si imbogati subiectul oricand, ca munitie ai destula, sa dai niste exemple sa ii mai urechesti nitel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: