home to blog Terminati cu glumele pe banii nostri

Terminati cu glumele pe banii nostri

Stiu ca veti spune ca s-a tampit Piticu. S-a apucat sa vorbeasca acum de pretul la rosii si alte alea. Pai da. Rosiile astea erau 4 lei sambata, in acelasi magazin, aceleasi rosii. Si exemplul e doar la rosii. si nu prea se vede clar in poza, dar rosiile erau din Turcia, deci au venit cu tirul, deci au venit pe drumurile noastre, drept urmare sunt batute de toate gropile de aici, de toate franele soferului si de drumul prin caldura de zilele trecute.

In principiu bucurestenii nu se uita la ce cumpara. Nu se uita nici la cat costa ceva, ajung la casa si platesc. Dupa ce platesc prea mult, au ei o senzatie asa ca au platit ceva pe mancare, dar nu stiu exact cam cat costa un anume aliment.

Si totusi ba! 2 euro un kil de rosii? Pai unde suntem? Adica mai pui 2 lei si iti iei un pachet de tigari, iar asta iti tine de foame o zi intreaga, rosiile nu. Poza e facuta in Mega Image.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

24 thoughts on “Terminati cu glumele pe banii nostri

  1. ieri in Carrefour Berceni 0.3 lei /kg pret la cartofi , dar ce cartofi din aia aproape stricati si inmuguriti buni de plantat , culma era ca era trecuta calitatea I o0 pacat ca nu aveam cu ce sa fac poza

  2. In urma sesizarii dvs. va informam ca in Mega Image pretul la Rosiile de import din Turcia a fost modificat in data de 20.04 in urma unei cresteri de pret de la furnizor: pretul anterior era de 7,79 lei/kg, iar pretul actual este de 8,19lei/kg. Fructele si legumele sunt verificate printr-un control al calitatii inainte de a fi acceptate in depozitul Mega Image, iar criteriile privind calitatea acestora sunt foarte stricte – asadar produsele din magazine nu sunt afectate in nici un fel de transport.

  3. Haidi bre, unde ai vazut tu rosii cu 4 lei, ca le mananc? Or fi fost din alea la nivel de gunoi, ca altfel nu-mi explic.

    Rosiile sunt 6-8 lei si in piata, tot la fel de fade si de chimice. Pana si taranii si-au pus acelasi tip de samanta cretina, care rodeste mult dar fara gust. La revedere de la rosiile romanesti (ma rog, care proveneau dintr-o samanta olandeza din anii ’30, dar asta e alta poveste)

  4. Sunteti prosti cu totii. In frunte cu cel ale carui articole le tot comentati. E ca si cum v-ati intriga in cor ca (spre exemplu) in romania exista delicatese. Nu va convine, nu cumparati. Dar, sigur. Voi mai departe de coltul blocului inca nu ati reusit sa explorati lumea. Aveti impresia ca alea-s singurele rosii de pe planeta. Prost nu e cel care cere, ci cel care da, bai desteptilor.

  5. la cat postari faci in fiecare zi pe blog si la ce ai debitat in majoritatea din ele, mai ales in asta, e clar ca nu ai viata sociala, impusca-te !!! spartule !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.