home to blog Teoria multimilor

Teoria multimilor

Cineva zicea zilele astea la televizor ca daca intr-o multime de vreo 200 de oameni, daca cineva incepe din senin in mijlocul multimii sa tipe si sa isi smulga parul, o foarte mare parte din multimea aia va face la fel fara motiv, fara sa se intrebe de ce, fara sa stie ce si cum.

Adaptand chestia asta pe internet, daca apare un comentariu negativ e ignorat, dar daca acel comentariu negativ este multiplicat indiferent daca are sau nu aceeasi identitate, categoric multimea va reactiona si se va ralia cu acel comentariu negativ. Si toate astea fara a se verifica vreun motiv, fara a se cere vreo justificare, doar din dorinta de fun.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Teoria multimilor

  1. N-at incercat niciodata ca, intr-o frumoasa seara tarzie, sa va opriti (impreuna cu 2-3 prieteni, sa cu iubita) intr-un loc relativ intunecos, dar relativ intens circulat, si sa incepeti toti sa va uitati spre cer, aratand cu mana intr-una incolo si “purtand dezbateri furtunoase” pe soptite? NU EXISTA sa nu se opreasca cate cineva ca sa vada LA CE va uitati si, dupa ce pe cate unul, pe rand, il lamuriti ca “uite, dom’le, – si, aratand cu degetul in sus – “ACOLO” se vede cum se misca un satelit”, peste un sfert de ora sa nu uitati sa dispareti pe tacute, caci in spatele vostru e deja multime si riscati ca – daca isi dau seama de realitate – sa va linseze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.