home to blog Televiziune la superlativ

Televiziune la superlativ

Ce atata Protv ce atata rating, ce atata stiri, ce inseamna televiziune? Nimic nu stiti. O dovada mai clara nici nu exista. De la colega Mako am vazut azi ca o televiziune nu e un lucru prea greu de facut, insa trebuie sa fi al dracu de entuziast cand vrei sa te gandesti si sa realizezi asa ceva.

Astfel am descoperit Muscel Tv, o televiziune regionala din Campulung Muscel (jud. Arges), unde totul e facut atat de simplu si se vede atat de misto, incat cu greu crezi ca totul e intr-o singura camera. Bine, poate sa fie si in mai multe camere, insa nu are rost.
Acum imi amintesc de Lucian care vroia si el sa isi deschida o televiziune. Drept urmare in sufrageria ta Lucian putem face 2 emisiuni in acelasi timp si sa mai facem si un buletin de stiri in fata plasmei.
Culmea televiziunea asta are o groaza de publicitate. Si e atat de targetata incat oricine se uita pun pariu ca se duce sa cumpere produsele alea, sau aia care vin sa vanda publicitate acolo stiu ca au un feedback puternic in urma promovarii. Nu sunt profesionisti, insa sunt magnifici, vor sa faca o televiziune si reusesc sa o faca frumos.

Se aude la Pitesti? Astia de la facultatea aia de jurnalism (sau cum s-ar mai numi acum) ar terbui sa faca practica la Campulung. Domnu’ Sergiu … hai sa ii trimitem la practica la Campulung, nu la Bucuresti, nu la Protv sau la Antena … acolo nu invata ce e aia televiziune ci doar cum sa copieze stiri, la Campulung le scriu, le produc, le monteaza si le mai si difuzeaza pe post. E exact ce se invata in facultatea aia si nu se aplica nicaieri in presa. E exact practica de care au nevoie.

10 thoughts on “Televiziune la superlativ

 1. cele mai nice sunt reclamele la agentiile funerare. una se numeste dakima (“un strop de liniste pentru momentele de neliniste”). nu vinde scirie la preturi de producator, dar dricurile par mai spalate. dakima este si numele unui salon de beauty destul de cunoscut din bucuresti.

  poti afla o multime de kestie interesante. prima e muscel cu accent pe prima silaba. si mandria de a muscelean. implicit de a avea sport.muscel.ro
  si ca nu e asa de bine sa folosesti gunoi de grajd cu rumegus la capsuni. si k inginerii inca mai poarta camasi pe dedesubtul puloverelor cu guler rotund si cu model. si ca e nasjpa cand apare gargaritza coletului. si e bine sa greblezi dupa primele fenofaze.
  dupa emisiunea cu agricultura si putregaiul cenushiu si petele “roshii violacei” s-ar putea sa dea in reluare emisiunea religioasa.

 2. Tot respectul pentru cineva care a reusit sa realizeze asa ceva. E destul de greu sa duci un lucru la bun sfarsit totusi, sau ma rog, macar sa il continui intr-un ritm bun.

  Sa speram ca nu e o alta televiziune care moare, desi daca e asa cum spui cu publicitatea, cred ca nu se pune problema, nu-i asa?

 3. muscel tv exista de cel putin 5 ani, e facuta de cei care au reteaua de cablu in clung, pristavu, unul din putinii independenti de cablu din tara

 4. fratioare Intr-adevar muscel tv exista de10 ani dar sa stii ca acolo sunt foarte multi bani investiti de Pristavu si sa mai stii ca acolo nu ai rezista nici macar o saptamana in ritmul la care se lucreaza. Ce zici tu cu o “camaruta”, sa stii ca sunt studiouri adevarate acolo. Visezi frate ca o sa faci vreodata practica acolo

 5. Ai dreptate prietene!Nimeni nu are habar cum se lucreaza acolo!Si crede-ma ca stiu ce vorbesc…Dar cu toate astea, crede-ma ca am satisfactii in fiecare zi, cu fiecare promo sau spot facut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: