home to blog TELEMOBIL se inchide

TELEMOBIL se inchide

Daca va intrebati cine mai foloseste Zapp, iata eu sunt unul din ultimele persoane care au abonament si platesc facturi lunare la acest serviciu. Bine, executam pe el maxim doua conexiuni pe luna, iar abonamentul de fapt este pentru adresa de mail asociata contului, unde am niste domenii inregistrate pe care mi-a fost lene sa le schimb, dar si altele. Cu alte cuvinte sunt unul din putinii care platesc un abonament lunar, destul de mare, pentru o adresa de mail.
La naiba si voiam adresa aia de mail.

 

Modem Zapp - foto Cristi Dorombach
Modem Zapp – foto Cristi Dorombach

Drept urmare azi dimineata am primit urmatoarea comunicare:

Stimate client,
Va multumim ca ne-ati fost alaturi in tot acest timp si pentru interesul manifestat fata de serviciile pe care compania noastra le ofera.

Ca urmare a deciziei Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, va informam ca licenta CDMA 450Mhz 1xEV-DO detinuta de catre Telemobil SA (« Zapp») va expira la data de 24 Martie 2013 si ca suntem nevoiti sa incetam furnizarea serviciilor pe aceasta frecventa, incepand cu aceasta data.

Astfel, incepand cu 24 Martie 2013, va inceta furnizarea tuturor serviciilor de comunicatii electronice oferite de Telemobil prin intermediul retelei CDMA 450Mhz 1xEV-DO, incluzand aici servicii mobile de voce, SMS (mesaje scurte) sau servicii de date si orice servicii cu valoare adaugata serviciilor de voce sau date mobile. De asemenea, la data de 24 Martie 2013 contractul / contractele de abonament pentru furnizarea serviciilor sus-mentionate semnate de dvs. cu Telemobil vor inceta de drept.

Totodata, va aducem la cunostinta si faptul ca aparatele – atat telefoane mobile cat si modemuri – pe care le utilizati in reteaua Telemobil nu vor mai putea fi utilizate intr-o alta retea mobila din Romania, avand in vedere ca acestea functioneaza doar pe frecventa de 450 Mhz, frecventa pe care niciunul dintre operatorii de telefonie mobila de pe piata nu o detine.

Va informam ca, aveti dreptul de a solicita incetarea contractului dumneavoastra pentru serviciile oferite de Telemobil prin frecventa CDMA 450Mhz 1xEV-DO, incepand cu data de 1 Februarie 2013, inainte de sfarsitul perioadei initiale, fara plata penalitatilor de incetare prevazute in contractul de abonament pentru serviciile Telemobil.

Telemobil va continua insa sa furnizeze serviciile de date 3G UMTS in frecventa de 2100 Mhz, beneficiind astfel de acces la internet cu o viteza superioara.

In cazul in care doriti pastrarea numarului / numerelor Telemobil, aveti posibilitatea sa il / le portati intr-o alta retea de telefonie mobila din Romania, prin depunerea unei cereri de portare la operatorul ales pana la data de 21 Martie 2013. Mai multe informatii cu privire la procesul de portare puteti gasi pe www.zapp.ro, la sectiunea «Portabilitatea numerelor».

In cazul in care doriti sa beneficiati de serviciile noastre pana pe data de 24 Martie 2013, ultima factura va fi emisa in data de 1/10/20 Aprilie 2013. Aceasta va contine valoarea abonamentului / abonamentelor si a extraoptiunilor pentru intervalul cuprins intre data emiterii ultimei facturi si data de 23 Martie, precum si valoarea traficului efectuat in aceasta perioada si va trebui achitata conform conditiilor contractuale. Mai multe informatii puteti obtine la serviciul de Relatii cu Clientii apeland 111 (gratuit) sau 021 402 44 44 (taxabil).

In cazul in care aveti un cont Zappmobile asociat numarului dumneavoastra de telefon Zapp CDMA, acesta va putea fi utilizat pana in data de 1 Iunie 2013, data dupa care aceste conturi vor fi dezactivate si toate informatiile asociate acestora vor fi sterse.

 

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “TELEMOBIL se inchide

  1. Oricum, ei aveau niste servicii slabute pe voce, am avut si eu abonament la ei si nu puteam sa vorbesc din cladiri, numai de sub cerul liber. Tot ce insemna cladire le ecrana semnalul.

  2. Răzvan, în ultimii lor ani au atacat și partea cealaltă, cu oferte de genul Zapp NoPay, poate cel mai avantajos serviciu prepay care a existat vreodată la noi.

    Cred că adevăratul motiv pentru care nu au prins a fost lipsa terminalelor CDMA 450 MHz, zonă în care operează extrem de puține rețele în toată lumea.

  3. Probabil ca si eu sunt unul din ultimi 10 abonati la date cdma , si am terminalul Z010 – pentru cine nu stie , asta e primul si cel mai de success pe care l-au avut. Am achizitionat abonamentul in 2010, cand deja erau 1 miliard de optiuni pe piata doar pentru ca ZAPP avea cea mai buna acoperire de date …indiferent de orice se scrie aici. Motivul e simplu pe 450 Mhz cu aceasi putere de emisie la releu / echipament acoperi o zona mai intinsa. E legat de densitatea spectrala de energie , pentru cine vrea sa isi rupa gatul in sume si integrale…Acum fu-se si se duse :(, din moment ce ANCOM n-a mai scos la licitatie frecventa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.