home to blog Telefon public?

Telefon public?

M-am oprit in Berlin sa ii fac poza baiatului astuia care vorbea la un telefon public. Am ramas mirat si impresionat ca inca se mai foloseste telefonul public. Da, cel fix e de inteles, dar telefonul public?

Adica eu am doua telefoane mobile si roaming pe amandoua. Atunci de ce m-as opri sa bag fise intr-un telefon public?

Da, existenta lor e necesara in caz de urgenta. Dar tu cand ai mai folosit ultima data telefonul public?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

25 thoughts on “Telefon public?

  1. Dar mai sunt telefoane publice in Bucuresti? ,La noi erau carcasele alea albastre de erau sparte de toti.

    Poate ca baiatului din imagine i sa terminat creditul de pe pre-pay sau si-a uitat telefonul acasa.

  2. in Germania telefonele publice sunt prezente peste tot chiar si in cartierele mai marginase.E normal.Aici in loc de internet cafeuri exista internet cafe combinat cu call shopuri adica multe cabine telefonice unde vin oamenii baga bani si dau un telefon.In Romania cabinele telefonice au disparut demult.Aici sunt foarte populare si chiar pline de oameni(in special turci,arabi si alte minoritati,am vazut si din ROmania).

  3. În caz de urgenţă zici? Păi în Bucureşti mai degrabă ajungi pe jos la MAI decât să găseşti un telefon public funcţional, în orice cartier te-ai afla! Au ajuns mai rare decât toaletele publice.

  4. zoso mami, nu e chiar asa in germania. sunt sigura ca procentul celor care au mobile mult mai noi decat 3310 e muuuult mai mare de 25%… se vand la greu si acolo iphone-uri si telefoane cu android, sunt peste noi la smartphone.

  5. in germania nu le ia “Vater und Mutter” telefoane la odrasle ca la romanica, unde au telefoane si in clasa intai :0

  6. Şi eu folosesc telefonul public în Berlin. Am număr de România şi am şi număr de Germania, însă de multe ori m-am trezit fără telefon sau credit la ambele telefoane şi pentru situaţia asta ţin în permanenţă o cartelă de telefon public la mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: