home to blog Tehnologie – Carti: 3 – 1

Tehnologie – Carti: 3 – 1

Tu mai citesti carti?

466434_10151674872516204_1537542745_o

In metrou se prefera Facebook-ul mai nou. Si probabil s-ar prefera si altceva daca oamenii ar fi atentionati asupra acestui fapt. Dar ce? Ca aplicatii romanesti de continut… nu avem.

 

[poll id=”81″]

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Tehnologie – Carti: 3 – 1

  1. Am un kindle. Nu îl folosesc la metrou întrucât e prea mare. La metrou citesc feed-ul și știrile. De când am smartphone, mi-a crescut productivitatea la servici pentru ca nu mai citesc presa dimineață. O fac în metrou 🙂
    Tot pe smartphone, mai am și aplicația reader de la kindle. Dacă mai e timp, bag și câteva pagini din carte. De ce crezi ca toată lumea care merge cu metroul se da pe fb? Ca un ‘metrouar’ înrăit, pot să iți spun că cel mai mult lumea joaca joculețe gen frozen bubbles. Nici facebook, nici presa, nici cărți.

  2. Citesc, fie ca o fac pe Kindle, fie ca o fac in mod traditional. Am intotdeauna o carte-n geanta, pe care o si citesc, bineinteles. Cum ai putea sa NU citesti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.