home to blog Teh Stumble world

Teh Stumble world

Stiti ce e ala stumbleupon.com? 

E un fel de digg, o comunitate de oameni care isi impart unii altora pagini de web … isi impartasesc idei, trimit mesaje … etc … un fel de digg, numai ca mai misto.

Il folosesc de vreo 2 ani, insa nu i-am dat prea mare importanta in general. Zilele trecute am vazut pe un blog (insert link here) cum din romania stumble e accesat de cam cati vizitatori imi citesc mie blogul. Ceea ce pe moment m-am gandit ca e de ajuns, cine sa stie mai mult decat atati ce inseamna internet. Dar asta pana cand m-am apucat sa vad ce functii are pluginul lor de firefox.

Are tot ce terbuie,  iar daca nu isi instaleaza in urmatoarea versiune. De la messaging pana la butonul de stumble (primul din stanga) care iti deschide pagina momentului, iar in fiecare secunda e alta pagina.

Nu? E simplu … discover. More …

Azi avem ceasul desteptator din browser.

4 thoughts on “Teh Stumble world

  1. Stumble si Digg sunt cele mai rasarite forme de social bookmarking cu un plus pentru stumble. Imi place la stumble ca gasesc mereu materiale interesante in orice domeniu.

  2. Stumble mi se pare cea mai tare retea de social network , pe stumble poti gasi foarte multe site-uri interesante , iti poti face prieteni de online 🙂 , si bineinteles digg alt site destul de pasionant

  3. pt site-uri in engleza stumble-u’ merge cel mai bine dintre toate site-urile de social bookmarking. pe digg, reddit, mixx, delicious nu iei vizite serioase decat daca ajungi pe front. La stumble in schimb, de la 10 voturi in sus vin vizite destul de multe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: