home to blog Teava sparta

Teava sparta

Din cauza unei tevi ce s-a spart saptamanile trecute in club a, clubul a fost inchis.
Chestie buna, intr-un fel, proasta intr-altul.
Buna pentru ca o data inundat clubul si apa de un metru a facut ca sa se sparga si sa se renoveze niste lucruri pe acolo. Proasta pentru ca a afectat (parerea mea) cladirea.

Drept urmare Club A arata diferit. E cu sala mai inalta, cu baile in alt mod si parca cu putin mai mult aer si mai putin fum de tigare. Partea ciudata e ca s-a schimbat si lumea ce venea acolo. Din toti cunoscutii mei, in juma de an nu mai e nimeni. Au aparut altii, imbracati dubios, adica nici de club nici manelistic nici rockaresc, ci foarte casual.
Partea proasta e ca nu stiu cati dintre cei care vin acolo stiu ce muzica se pune, recunosc cine canta, ce melodie e … si care sunt versurile.

Eh … pana una alta, Luni seara … iar avem acolo intalnire cu bloggeri, CTP-u … si niste alte persoane dubioase. O sa vina si presa, ca deh.
Insa, eu sunt curios cat de bine pregatit va veni Cristian Tudor Popescu, presedintele Clubului Roman de Presa, sau ce va vorbi, mai ales despre ce. Si … sa zicem … cat de comunist va fi limbajul sau. 🙂

10 thoughts on “Teava sparta

  1. dictionarul. stii… cartea aia groasa cu multe file pe care trebuie sa o aiba oricine.
    chiar si dexonline daca ii crezi pe cuvant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.