home to blog Teama de legumele contaminate

Teama de legumele contaminate

Pentru ca romanii sunt curajosi din fire (sau inconstienti as putea spune), am putea sa nu prea ne temem de problemele cu bacteria care afecteaza europa. In schimb ca masura de protectie, in megaimage-ul de unde imi fac eu cumparaturile, au disparut legumele straine. Astfel am fost placut impresionat sa cumpar rosii romanesti, nu olandeze, castraveti de la Brasov nu din Spania. Whoaa, deci se poate?

Problema asta afecteaza deja tarile enumerate: Germania, Spania au raportat pierderi la exportul de legume. Pe noi nu poate decat sa ne ajute acum, dar au invatat ai nostri sa vanda produsele, sa mai lase din pret si sa exporte acum? Avem noi suficiente legume astfel incat sa putem sa ne facem de cap?

Pentru ca Ellunes zicea aseara ca se duce sa isi faca o salata, tie ti-e teama?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Teama de legumele contaminate

  1. Sincer, Romania are potentialul de a asigura hrana pentru cel putin 2-3 Romanii. Din pacate, ramane doar la stadiul de potential, cata vreme majoritatea romanilor refuza asocierea de frica fosturilor CAP-uri…

  2. crezi ca le este greu sa scrie pe cartonul cu pretul romania in loc de spania, olanda, grecia etc? esti naiv daca tu crezi ca toate produsele pe care scrie “nascut si crescut in ro” chiar sunt din ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.