home to blog Te gandesti la sinucidere?

Te gandesti la sinucidere?

Sunt curios cat de mult te-ai gandit la sinucidere. Fiecare a trecut printr-o depresie nasoala de-a lungul timpului. Fiecare cred ca s-a gandit sa termine socotelile mai repede si intr-un mod neinspirat as putea zice. Si eu am trecut prin asta, in schimb eu am si incercat sa duc la capat gandul acum multi ani.

Tu?

[poll id=”51″]

11 thoughts on “Te gandesti la sinucidere?

 1. @Bogdan: in momentul in care te hotarasti sa ramai si sa incerci ceva aici, atunci te sinucizi, dupa esti mort, nu mai existi pentru ca nu mai ai nici o sansa sa reusesti in viata, asta daca nu cumva prin absurd, reinvii si ajungi in politica

 2. rog persoanele care doresc sa isi transforme gandurile in fapte, sa o faca intr-un mod care sa nu afecteze persoanele nevinovate. deci nu va aruncati in fata metroului pentru ca blocati circulatia vreo 3-4 ore aiurea.

  1. Cehy, fara sa fie un gand egoist, ar trebui sa-ti pui intrebarea si sa-ti gasesti raspunsul in tine: de ce te-ai nascut si care e menirea ta aici? Ca grup de oameni, nu cred ca putem vorbi de un rol comun…
   In rest, gandurile sincigase cred ca sunt mai mult ganduri de uitare, de a ucide ce nu ai fost pentru ca menirea ta este doar de a fi.

 3. Well… eu nu am avut niciodata curajul sa ma gandesc cum as vrea sa o fac. In schimb mi-am dorit sa ma loveasca vreo masina, ceva.. sa se intampla ceva rau care nu depinde de mine. Asa nu trebuia sa-mi asum nicio responsabilitate.
  Bine ca nu s-a intamplat.

 4. mai bolnavule,mai secatura bolnava psihic la ce te amesteci aici la un asemenea subiect nobil nu vezi oare ca esti un subiect unitar an felul sau ,,. teva lovi creatorul ceresc daca ai facut aceasta afirmatie an mod deliberat,,. dealtfel vedem doamnelor si domnilor ca suntem anconjurari de un popor bolnav an totalitate,.nihil sine deo,,….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: