home to blog Te duci la un doctor cu 12 milioane salariu?

Te duci la un doctor cu 12 milioane salariu?

Doctorii in Romania au doar 12 milioane salariu. Asta pentru ca cei mai experimentati au plecat in strainatate pe bani buni, iar aici au ramas doar rezidentii, oameni tineri, dar dorinici de afirmare.

Si daca va intrebati ce mai face Maternitatea Giulesti, e chiar mai rau decat inainte de incendiu si sa moara copiii aia.

8 thoughts on “Te duci la un doctor cu 12 milioane salariu?

  1. nenea gerhald hai sa-ti arat harrisonul din care invatam pentru examenul de interne ca are 5 kile cartea si e un singur examen in anul 5 de facultate. faci 6 ani de facultate de-astia, mai faci 5 ani de rezidentiat si dupa 11 ani de studii superioare iei 12 milioane si ai aproape de 30 de ani.
    e super si ,vorba aia, nu esti strungar unde daca nu-ti iese piesa faci alta…. am un unchi sudor castiga 27 de milioane si nici liceul nu-l are. :)) nu zic ca nu merita banii dar medicii n-ar merita?

    1. unchiul tau e un sudor amarat. Sau poate ala e salariu, pe langa care mai face un ban, maxim doi. Sudorii sunt f bine platiti.

      Doctorii? Dai naiba. Cu 12 mil, lucrand 1, unde ar trebui sa fie 3, isi permit sa greseasca?

  2. Salarile din Romania sunt “minunate” poti trai cu el pe o zi pe alta :))…e bine,nu? Degeaba incercam sa schimbam ceva , nu se va mai schimba nimic in acest colt uitat de lume, si plin de nedreptate si conspiratie :((.

  3. Astazi tocmai am facut imprudenta sa incerc sa merg sa donez sange. Nici nu va imaginati cum esti tratat ca donator care nu are nicio treaba cu bonurile de masa si cu atat mai putin cu zilele libere. Asistentele striga la tine, doctorii sunt sictiriti etc… nu vreau sa imi imaginez cum e sa te tratezi in sistemul de stat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.