home news Tazz de la eMAG recrutează echipa de la Uber Eats

Tazz de la eMAG recrutează echipa de la Uber Eats

Am putea spune că Uber Eats a venit în România ca să ne învețe cum să facem livrare de mâncare acasă. Pentru că îmi aduc aminte de cum se făcea livrare înainte. Funcționa un serviciu până când se terminau banii investiți – cred –  sau își dadeau seama că nu era profitabil. De asta restaurantul de unde comandam eu mâncare în Pipera, a rezistat deschis doar un an.

Cei de la Uber Eats au pompat serios un model de business al livrării de mâncare în România și cred că au deschis concurența pe acest tip de servicii. Acum avem Glovo, Food Panda și livratorii locali, ai fiecărui restaurant în parte. Spre exemplu pizzeria de la mine de la bloc reușește să aibă 10 mașini în flotă care toată ziua livrează pizza. O fi profitabil? Dacă e deschisă de atât timp, cred că undeva rămân niște bani.

Acum echipa Uber Eats pleacă la Tazz by eMAG. Nu știu ce era Tazz, am aflat de ei doar după ce au fost achiziționați de către eMAG

Din comunicatul de presă aflu că pe lângă mâncare și produse de la eMAG, cei de la Tazz livrează și produse de la Sensiblu. Bine, eu tot sper că ar putea livra o aspirină sau un algocalmin, dacă nu să reglementeze cineva prin lege problema asta a livrărilor de medicamente acasă, pentru că în alte țări se pot livra medicamente acasă. Iar la cât de aglomerate sunt farmaciile noastre, sigur avem o piață de dezvoltat și acum.

Tazz a anunțat printr-un comunicat de presă recrutarea fostei echipe de la Uber Eats, împreună cu directorul lor de vânzări, pentru a atrage și restaurantele de partea lor. Pe scurt e bine pentru proprietarii de restaurante, care nu mai au business în perioada asta. Au minim trei soluții de livrare a mâncării acasă: Food Panda, Glovo și acum Tazz by eMAG.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: