home to blog Taxi Bucuresti – Ruse

Taxi Bucuresti – Ruse

La sfarsit de saptamana si nu numai, magazinele de la Baneasa sunt pline de bulgari. Dar nu numai atat, majoritatea curselor de pe Otopeni catre Europa sunt de asemenea pline de bulgari. Nu o data am vazut autocare carand bulgari de la Otopeni, dar si masini personale cu oameni care vorbeau limba slava. Mai nou in Bucuresti au aparut o groaza de taxiuri bulgaresti.

Se pare ca bulgarii au simtit oportunitatea si si-au facut taxiuri care fac curse regulate de la Ruse la Bucuresti. Si noi nu prea avem cum sa ii taxam, ca nu-s firme de transport romanesti. Atunci n-ar merita sa ardem o autostrada pana la Ruse? Eventual sa reparam bucata noastra de pod, ca bulgarii si-au facut-o pe a lor. Si asta din bani europeni ca tot ne laudam ca incercam sa ii bagam in tara si habar n-avem cum. Hai ca Bechtel asteapta ceva.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Taxi Bucuresti – Ruse

 1. Dar ce cauta la noi ca la ei sunt mai ieftine toate produsele? Poate erau romani care foloseau mijloace de transport bulgaresti, care ar fi mai ieftine 🙂

 2. Lucrez in aero Otp si ocazional mai am drum si prin baneasa. Fenomenul asta al invaziei bulgaresti este explicat prin simplul fapt ca le este mai usor sa vina sa ia avionul de la baneasa sau otopeni decat sa se duca pana la sofia(au mai multe si variate curse de la noi). Si daca tot ajung prin bucuresti este si normal sa se opreasca pe la mall-uri, d-aia e vizitat baneasa si nu Sun plaza (care e mai app de intrarea dinspre giurgiu).

  P.S: ai mancat o virgula in prima fraza

 3. bechtel asteaspta banii de la stat care trebuie sa ii dea catre noi, iar noi ne judecam cu ei si vom pierde probabil pentru ca pe spatele comenzilor au un fel de contract care zice ca daca statul nu ii da banii nici ei nu ii dau mai departe (sau ceva de genul) ca saracutii n-au de unde si noi semnam ca primarii iar apoi ne judecam.

  1. Nu stiu de ce ai tu senzatia ca noi fata de bulgari suntem precum Austria fata de noi.Sa stii ca Sofia e mult mai frumoasa ca Bucurestiul,cat despre ceea ce poti cumpara,preturile lor sunt mult mai mici.
   Romania e cea mai nasoala tara europeana,a ajuns mult mai rau ca Bulgaria.
   Simtiti-va grozavi,fratilor.Ca asta stie romanul sa faca,de-aia am ajuns aici.

   1. sa fim seriosi cu “mult mai mici”. atunci cand la noi era euro 3,3 lei sau mai scazut, da, cumparai ieftin de acolo. tinand cont ca ei au cursul blocat la 1,95leva pe euro e de inteles. ii tot laudam pe bulgari ca ce bine o duc si ce destepti sunt, dar nimeni nu se intreaba si cam cat castiga aia? au cu 30euro mai putin ca noi la salariul minim. daca si pe aici ar scadea la 120 euro pe luna, chiar ca numai ponta si antonescu ar avea loc la tv. pretul benzinei este la fel. unde or trai bulgarii mai bine nu stiu. vedem totusi cat de bine o ard grecii, care au salariul minim cam de 6 ori mai mare decat romanii. dar ne place noua sa ne injuram tara….

 4. podu s-a reparat, problema este ca nu au redus romanii taxa. si drumul este foarte bun pana la ruse, daca nu ar fi restrictiile de viteza in unele sate la 50 km pe ora, am ajunge acolo in 30 minute.

 5. Servus! Ştiaţi cumva, că puteţi monitoriza zborurile cu avion ale celor dragi într-un timp real? În acest scop:

  1. Deschideţi linc-ul: http://www.transfer-ruse-bucharest/live.html

  2. Poziţionaţi harta aeroportului, de unde decolează avionul.

  3. La poziţionarea cursorului asupra avionului apare numărul zborului respectiv.

  4. La apelarea cu maus-ul asupra avionului se va deschide o „fereastră” în partea stângă, unde vor apărea: tipul avionului, numărul zborului, destinaţia acestuia, altitudinea curentă, coordonatele prin GPS. Vă dorim o vizionare plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.