home to blog Tariceanu trimite spam

Tariceanu trimite spam

Putin ma intereseaza ca tu faci nu stiu ce dracu conferinta online pe trilulilu si ca aia ti-au facut baietii o solutie tehnica (!!!) prin care ti se pot adresa comentarii si intrebari video.

Dar nu`mi trimite mie mail cu chestia asta pentru ca la ora aia o sa fac orice altceva decat sa te vad pe tine, iar trimitandu-mi mail nu poti decat sa ma enervezi.

iti multumesc.

Reactie impotriva unei comunicari idioate a unui prim ministru candidat.

8 thoughts on “Tariceanu trimite spam

  1. mie nu mi se pare normal sa-mi incarce casuta de INBOX cu sms-uri-povestioare prin care sa ma indemne sa votez cu .. sau cu.. De ce au ei acces la bazele de date de la operatorii de telefonie mobila? De ce ma streseaza cu sms-uri din astea cand oricum am altceva mai bun de facut decat sa le citesc lor textele distruse si NON-amuzante, apoi sa le sterg si tot asa… Campanii romanesti 😐

  2. E penibila reactia blogosferei la invitatia lui Calin Popescu Tariceanu. Aveti pretentia sa va intitulati promotori ai subiectelor sociale, care sa responsabilizeze utilizatorii de online si totusi va comportati ridicol la o invitatie care vine de la (TOTUSI!!!) premierul in functie al tarii. Nu putem sa ne consolidam societatea pana nu intelegem ca politica e parte din aceasta. Daca nu avem nici macar bunul simt sa ne respectam reprezentantii, sa nu avem atunci vreo pretentie la un dialog decent, la orice nivel (online, pe blogosfera, sau in viata de zi cu zi).

  3. De unde ai tras tu concluzia inteleapta ca e spam? E personalizat, din cate am vazut prin blogosfera romaneasca cea de toate zilele, care ca de fiecare data se dovedeste a fi carcotasa. Mah, m-am convins si de data asta ca va place sa faceti pipi pe orice tine de politica. Ceea ce dovedeste ca va place sa abordati subiecte superficiale. sau ca voi sunteti superficiali. No ofense, fara ceva personal, vorbiti de web 2.0, de cat de tare e si aveti pretentia ca acest fabulos web 2.0 sa fie doar al vostru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: