home to blog Tarani cu loc de parcare in Bucuresti

Tarani cu loc de parcare in Bucuresti

Sau cum sa te dai rotund si sa blochezi strada pentru ca cineva ti-a blocat tie locul de parcare.
Iar astia sunt oamenii care ne inconjoara, din cauza carora tara asta nu poate prospera. Nu poate el sa parcheze pe alt loc, chiar daca e liber, pentru ca locul lui a fost ocupat de catre cineva.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Tarani cu loc de parcare in Bucuresti

 1. Nu poate, ca i se falfaie… si are simtul proprietatii hiperdezvoltat. “Argumentul” asta, ca o combinatie monstruasa intre nostalgiile comuniste si proprietatea redobandita – “eu stau aici de X zeci de ani si vii tu sa …” – l-am primit si eu de cateva ori cand am parcat in fata unor blocuri, fara locuri inchiriate, desigur, and it cracks me up everytime 😆

 2. Eu propun sa face un site unde sa prezentam fiecare retardat de genul acesta, impreuna cu frumoasa sa masina, astfel incat sa fie recunoscuti. Tot astia sunt si magarii din trafic care blocheaza intersectia, depasesc coloana la semafor, etc. Cred ca autoritatile ar trebui lua atitudine iar noi am putea cere acest lucru

 3. @Marius, tie ti se pare normal sa stai cu autorizatia in buzunar si sa te explici in fata fiecaruia care parcheaza pe un loc ce nu-i apartine?

  FYI, amenda strict pentru parcare pe loc inchiriat este in jur de 10 mil, depinde cat de bine dispus e agentul. Sa nu mai punem la socoteala costurile pentru ridicarea masinii.

  Nu sunt de acord sa blocam strazi si sa zgariem masini dar cand cineva vine la tine la usa si te roaga sa-ti muti masina de pe proprietatea lui cred ca cel mai bine ar fi sa te conformezi (asta in cazul in care locul respectiv e special amenajat si numerotat).

  Poate intr-o zi cand vei parca pe locul altcuiva acel om nu se va mai deranja sa te atentioneze si masina ta va disparea ca prin minune.

 4. @Robert: aici era vorba de locurile de parcare care sunt “ale lor” doar in virtutea faptului ca ei stau de mai multa vreme in bloc. Pt. locurile marcate de primarie si platite e cu totul alta discutie.

 5. Ce ipocrit, cine vorbea de tarani cu masina si loc de parcare… Tu esti unul dintre ei, prietene, nu-ti dai seama de ce vorbesti inainte sa deschizi pliscul?

 6. Nu mi se pare normal sa parcheze in fata blocului meu, unul care e mutat de 2 luni, si eu sa numai am loc sa parchez, care stau de 20 de ani in bloc. Pur si simplu nu este normal. Din respect, daca esti de 2 luni in bloc, te duci si parchezi la 50 de metri mai departe, nu ocupi locurile oamenilor care stau dinaintea ta acolo. Exceptie poate fi doar in cazul batranilor sau eu stiu, persoanele care chiar nu pot sa mearga putin pe jos.

  1. avand in vedere ca sunt nou mutat intr-un bloc si am auzit exact acelasi lucru de la un vecin `binevoitor` care mi-a spus ca `trebuie sa ne respectam`, te intreb si eu: de ce EU trebuie sa va respect pe voi, iar voi pe mine NU?!!?

   care este meritul tau?! ca stai de 20 de ani acolo?! as putea si eu ca ai parcat destul acolo 20 de ani, ia mai parcheaza si cu 50 m mai incolo;

   atata timp cat nu este un loc de parcare autorizat si platit, fiecare are dreptul sa parcheze oriunde, in ordinea in care vine acasa

   prea v-ati obisnuit sa primiti totul de-a gata…

  2. mda, locurile din fata blocului sunt ale cui vine primu, lasa faza cu 20 de ani ca nu tine, doar alea marcate si numerotate trebuiesc respectate,nu de oricine doar de primarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.